ΝΔ: Ούτε κουβέντα από τον Τσίπρα για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων

Ως «αποτυχημένη απολογία» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία την εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο της Μ. Πέμπτης επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε ούτε λέξη για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων που συμφωνήθηκε στο Eurogroup της Μάλτας.


«Και μάλιστα, όταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωνε κατ’ επανάληψη, στο παρελθόν, ότι δεν θα επιβάλει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα» τονίζει η Πειραιώς.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:
         
«Η εισήγηση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο είναι μια αποτυχημένη απολογία για την πολιτική του.

Ούτε μια λέξη για τη μείωση του αφορολόγητου, ούτε μια λέξη για την περικοπή των συντάξεων και του διαθέσιμου εισοδήματος των πολιτών, ούτε μια λέξη για τα σκληρά μέτρα που έχουν την υπογραφή του.

Και μάλιστα, όταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δήλωνε κατ’ επανάληψη, στο παρελθόν, ότι δεν θα επιβάλει ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα.

Με την ανικανότητα, τις ιδεοληψίες και τη δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση, οδήγησε τη χώρα στην ύφεση.

Οι πάντες γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να προωθήσει τις αναγκαίες αλλαγές, δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση».
ΝΔ: Ούτε κουβέντα από τον Τσίπρα για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων ΝΔ: Ούτε κουβέντα από τον Τσίπρα για τη μείωση του αφορολογήτου και των συντάξεων Reviewed by Dexi Extrem on 15:05 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: