21 Απριλίου 2017

Ο Βενεζουελάνος Βάργκας της ΑΕΚ: «Μαδούρο πο@τάνας γιέ φύγε! Κάθε λεπτό που μένεις κάνεις το τέλος σου χειρότερο»

Ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία γράφονταν τα εξής κατά της κυβέρνησης στην χώρα του και όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα:
«Με την κυβέρνηση του Μαδούρο η χώρα μας μένει μικρή και δεν βελτιώνεται σε κανένα επίπεδο. Να είστε έξυπνοι και να φύγετε τώρα για το καλό εκατομμυρίων Βενεζουελάνων, αλλά και το δικό σας. Κάθε λεπτό που μένετε, κάνετε το τέλος σας χειρότερο, οι άνθρωποι έχουν όρια και οι Βενεζουελάνοι ακόμα περισσότερο. Μην συνεχίζεται να πληγώνετε τη χώρα με αίμα».



Ο άσος της ΑΕΚ ανέβασε χθες στο Instagram ένα βίντεο και σχολίασε: «Είναι απίστευτο πώς μας επιτίθεται και μας καταστρέφει μαι κυβέρνηση πουτ... γιων, σαν αυτή που έχουμε. Ο κόσμος της Βενεζουέλας έχει θάρρος και αξίες και τους στηρίζω όσο πιο δυνατά μπορώ, γιατί απέναντι σε αυτούς τους ξεδιάντροπους αστυνομικούς, τους στρατιωτικούς και τους υποκριτές πρέπει να απαντάς με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο επιτέθηκαν στον λαό. Πρέπει να είμαστε ακόμη πιο σκληροί για να δούμε πόσο θα αντέξουμε». Ως... χάσταγκ έβαλε μεταξύ άλλων «Μαδούρο», «πουτ... γιε», «φύγε».