02 Απριλίου 2017

ΝΔ: Η σιωπή Παππά δείχνει ενοχή

Η Νέα Δημοκρατία επανήλθε στο ζήτημα, σχολιάζοντας- έπειτα από την απάντηση του κ. Παππά για Novartis, Κήρυκα Χανίων και ότιδήποτε άλλο εκτός του ταξιδιού στην Βενεζουέλα- ότι ο υπουργός έχει χάσει την ψυχραιμία του και πως η σιωπή του για τα ταξίδια του στη Βενεζουέλα δείχνει ενοχή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Ο κ. Παππάς έχει χάσει την ψυχραιμία του.

Αρνείται ως τώρα να δώσει εξηγήσεις για την αποστολή του στη Βενεζουέλα και τις σχέσεις του με το γνωστό μεσάζοντα Αρτεμίου και το καθεστώς Μαδούρο.

Και τώρα οφείλει να απολογηθεί και για το μυστικό ταξίδι του με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Μαχέντ Χαλίλ, ο οποίος είναι υπό διερεύνηση από τις δικαστικές αρχές των Η.Π.Α.

Η σιωπή του δείχνει ενοχή.

Άραγε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τι λένε για όλα αυτά;

Γιατί οι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους».

Ποτάμι: Ο Παππάς να δώσει εξηγήσεις

Για παλιά και αναπάντητα ερωτήματα «για το μυστικό ταξίδι του Νίκου Παππά με τον Mr offshore, κ. Αρτεμίου, στην Βενεζουέλα» κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι.

«Οι νέες αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου για πτήσεις με ιδιωτικό αεροσκάφος και φιλοξενία στην Καραϊβική από επιχειρηματία του καθεστώτος Μαδούρο, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την θέση του υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», συνεχίζει το κίνημα του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ο κ. Παππάς πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Και μετά ας κάνει όσες επιθέσεις θέλει στο παλιό σύστημα. Η μέθοδος "δείχνω τους άλλους" όταν πρέπει "να απολογηθώ ο ίδιος" είναι ξεπερασμένη και παλαιοκομματική», καταλήγει.