10 Απριλίου 2017

Συνελήφθη ο λασπολόγος Βαξεβάνης-Δείτε τη μήνυση της Στουρνάρα που αντικρούει όλες τις κατηγορίες

Με ανάρτησή του στο twitter o δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έκανε γνωστό ότι μαζί με τον συνάδελφό του Βασίλη Ανδριανόπουλο παραδόθηκαν και συνελήφθησαν έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα.

"Μόλις παραδοθήκαμε και συλληφθήκαμε με τον συνάδελφο Βασίλη Ανδριανόπουλο μετά από μήνυση της οικογένειας Στουρνάρα" έγραψε στο twitter.


Στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου οδηγείται σήμερα το μεσημέρι ο εκδότης Κωστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η σύζυγος του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα, στην μηνυτήρια αναφορά που σας παρουσιάζουμε στην συνέχεια, αντικρούονται όλες οι κατηγορίες Βαξεβάνη, που φυσικά δεν ειναι άσχετες με τις γενικότερες επιθέσεις που δέχεται ο κεντρικός τραπεζίτης απο το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελεχών της κυβέρνησης.

Ο εκδότης – δημοσιογράφος Κωστας Βαξεβάνης έχει μηνυθεί και για όλα τα προηγούμενα δημοσιεύματα κατα του Γιάννη Στουρνάρα, ουσιαστικά, αφού η εμπλοκή της συζύγου του ειναι η επίφαση για τις επιθέσεις.

Δείτε τη μηνυτήρια αναφορά της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα κατά Βαξεβάνη:



ΠΗΓΗ: BANKWARS.GR