10 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Σάμαρης ρίχνει ύπουλη μπουνιά σε αντίπαλο-Πειθαρχική δίωξη στο Λέτο για τη ροχάλα στον Μάνταλο

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του σε μια φάση στις καθυστερήσεις της εκτός έδρας αναμέτρησης της Μπενφίκα με την Μορεϊρένσε, αλλά δεν έγινε και αντιληπτός από τον διαιτητή...


Ο Ανδρέας Σάμαρης είδε κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα και... πήγε να ορμήσει στον αντίπαλο του, αφού αισθάνθηκε αδικημένος, θεωρώντας πως ο παίκτης της Μορεϊρένσε εύκολα, προκειμένου ο Έλληνας μέσος να τιμωρηθεί.

Ένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πήγε μπροστά στον Σάμαρη, προκειμένου να μην.. ξεφύγει, αλλά τα νεύρα που είχε ο Σάμαρης τον έκαναν να χτυπήσει τον αντίπαλο του με γροθιά στο στομάχι. Τα πράγματα πάντως δεν ξέφυγαν, με τον διαιτητή να μην αντιλαμβάνεται το περιστατικό...




Πειθαρχική δίωξη στο Λέτο για τη ροχάλα στον Μάνταλο

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Aργεντινό επιθετικό του Παναθηναϊκού, για την αντιαθλητική κίνηση του κατά του Μάνταλου, στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πειθαρχική δίωξη στον Σεμπάστιαν Λέτο, για το φτύσιμο στον Πέτρο Μάνταλο, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να φέρει τιμωρία δυο αγωνιστικών στον Αργεντινό για "έργω εξύβριση", κάτι που αναφέρεται και στον κανονισμό.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι το πότε ο Λέτο θα κληθεί σε απολογία. Αν αυτό γίνει το αργότερο μέχρι την Μ. Τρίτη, τότε είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει από τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Στην περίπτωση που απολογηθεί την Μ. Πέμπτη, πιθανότατα θα χάσει τον επαναληπτικό της Τούμπα και το ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.