ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! "Κλικ" γνωριμίας για το αεροδρόμιο Χανίων από τον ιστότοπο της Fraport

Την "ακτινογραφία¨" του αεροδρομίου Χανίων παρουσιάζει η ιστοσελίδα της Fraport, που βρίσκεται στον "αέρα" από την πρώτη ημέρα που η εταιρεία ανέλαβε την διαχείριση του αερολιμένα.

Με ένα κλίκ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.chq-airport.gr/el ο επισκέπτης ξεναγείται στο αεροδρόμιο γνωρίζοντας ότι έχει σχέση με τη λειτουργία του. Στον ιστότοπο υπάρχει αναφορά για τις προγραμματισμένες πτήσεις, τις ώρες άφιξης και αναχώρησης, τις πύλες ελέγχου και τις πύλες εξόδου των επιβατών.

Ακόμα υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για τις αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από και προς τα Χανιά, τους τρόπους πρόσβασης στο αεροδρόμιο με όλα τα μέσα, χρηστικές πληροφορίες για τους επιβάτες, για τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης των οχημάτων, για τα καταστήματα αφορολογήτων, για τα αναψυκτήρια και για τις καιρικές συνθήκες.


Στον ίδιο ιστότοπο υπάρχουν πληροφορίες για την εταιρεία Fraport καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τα Χανιά και την Κρήτη.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! "Κλικ" γνωριμίας για το αεροδρόμιο Χανίων από τον ιστότοπο της Fraport ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! "Κλικ" γνωριμίας για το αεροδρόμιο Χανίων από τον ιστότοπο της Fraport Reviewed by Dexi Extrem on 19:09 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: