Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και της showbiz που έχουν μιλήσει για τη σχέση τους με τον Θεό - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι της τηλεόρασης και της εγχώριας showbiz που έχουν μιλήσει δημόσια για τη βαθιά τους πίστη στο Θεό, αλλά και για κάποιες πολύ σημαντικές στιγμές της ζωής τους που επικαλέστηκαν τη βοήθεια του.


Ο τραγουδιστής, Νίκος Κουρκούλης είχε μιλήσει για ανοιχτά για την εποχή, όπου αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και όπως είχε εξομολογηθεί η πίστη του στον Θεό ήταν αυτή που τον κράτησε ζωντανό. Είχε, μάλιστα, αναφερθεί και στην επίσκεψη του στο Άγιο Όρος και μία συγκλονιστική εμπειρία που έζησε εκεί.
Στο πρόσφατο παρελθόν η δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη είχε εξομολογηθεί το τάμα που έκανε ζητώντας βοήθεια για αγαπημένο της πρόσωπο. Ο τραγουδιστής, Νίνο έχει δηλώσει πως πιστεύει πολύ στον Θεό αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική του εμφάνιση ότι έχει γράψει ένα τραγούδι για τον Χριστό. Σε αρκετές συνεντεύξεις του ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δηλώσει ότι επισκέπτεται πολύ συχνά το Άγιο Όρος.

Δείτε το βίντεο από το «Ε»:

Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και της showbiz που έχουν μιλήσει για τη σχέση τους με τον Θεό - ΒΙΝΤΕΟ Οι άνθρωποι της τηλεόρασης και της showbiz που έχουν μιλήσει για τη σχέση τους με τον Θεό - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Dexi Extrem on 11:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: