10 Απριλίου 2017

Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Ποιοι κέρδισαν την ασυλία;-«Γυαλιά-καρφιά» τα έκανε η Παπαδοπούλου

Δείτε πως μοιράστηκαν οι ψήφοι των Διασήμων!

Οι Διάσημοι ήταν από τις λίγες φορές που έχασαν αγώνα ασυλίας στο Survivor και οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού προκειμένου να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση.



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση συγκεντρώνοντας 5 ψήφους από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχοντας κερδίσει ατομική ασυλία ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχοντας κερδίσει κι εκείνη ατομική ασυλία ψήφισε τον Γιώργο Χρανιώτη.


Ποιοι κέρδισαν την ασυλία;

Δείτε τον αγώνα που έκρινε το αποτέλεσμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ και τη νίκη της ασυλίας ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor.

Νέος αγώνας ασυλίας περίμενε και τις δύο ομάδες του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Η τύχη δεν είχε χαμογελάσει ιδιαίτερα στους αγώνες ασυλίας για την ομάδα των Μαχητών, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως έδωσαν το 100% του εαυτού τους για να καταφέρουν να μη χάσουν και άλλο παίκτη από την ήδη αποδεκατισμένη τους ομάδα.

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία κερδίζοντας τους Διάσημους με 10 -6 και το πανηγύρισαν ως …«πειρατές». Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έμελλε να χαρίσει τη δέκατη νίκη στην ομάδα των Μαχητών έναντι του Στέλιου Χανταμπάκη. Δείτε τον τελικό αγώνα και τους πανηγυρισμούς της ομάδας των Μαχητών που αυτή την εβδομάδα δεν θα περάσει αγωνίες…


Το πιο επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού! 

Οι δύο πιο έντονες προσωπικότητες της ομάδας των «Διάσημων» θα πρωταγωνιστούν για τις επόμενες ημέρες στο Survivor. Στέλιος Χανταμπάκης και Γιώργος Αγγελόπουλος είναι οι δύο υποψήφιοι για αποχώρηση με τον Γιώργο Χρανιώτη να συμπληρώνει την τριάδα.

Ενα από τα πιο καθηλωτικά επεισόδια του Survivor ήταν αυτό της Κυριακής. Η ανατροπή που προέκυψε με τη νίκη των «Μαχητών» στο αγώνισμα της ασυλίας, έφερε τους «Διάσημους» μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση, η οποία όπως φάνηκε έγινε ακόμη πιο δύσκολη όταν τη μία ατομική ασυλία κέρδισε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Τα πράγματα στην παραλία των «Διάσημων» δεν ήταν καθόλου ήρεμα από το ξεκίνημα. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στο περιθώριο από τους περισσότερους συμπαίκτες της, είχε έναν άγριο τσακωμό με τον Κώστα Κοκκινάκη, αφήνοντας να εννοηθεί πως επίτηδες της έδωσαν να φάει μια χαλασμένη καρύδα δύο ημερών.

O Κοκκινάκης ήταν μάλιστα τόσο εκνευρισμένος που πέταξε την κατσαρόλα ενώ με έντονο ύφος προς την Παπαδοπούλου φώναζε «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι».


Λίγο πριν ξεκινήσει μάλιστα το αγώνισμα, η Παπαδοπούλου έκανε θέμα για την κλήρωση των παικτών, η οποία τελικά επαναλήφθηκε. Αυτό που ισχυρίστηκε ήταν ουσιαστικά πως επέλεξαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες της να μην αγωνιστεί προκειμένου να ηττηθούν και να την ψηφίσουν προς αποχώρηση.


Αμέσως μετά την ήττα πάντως η Παπαδοπούλου ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα της, χωρίς όμως οι περισσότεροι να ανταποκριθούν.


Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας πάντως ήρθε η ανατροπή. Ολοι οι άντρες έχασαν και τελευταίες είχαν μείνει η Λάουρα Νάργες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, με την Λάουρα να χάνει πρώτη, τον Αγγελόπουλο όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο πλάνο να χαμογελά και τελικά την Παπαδοπούλου να κερδίζει τη μία ατομική ασυλία, η οποία έπαιξε τελικά καθοριστικό ρόλο.


Τα μαχαίρια όμως βγήκαν στο Συμβούλιο, εκεί όπου η Παπαδοπούλου όταν άκουσε τους Μπο και Χανταμπάκη να αναφέρουν ότι δεν θα ψηφίσουν με αγωνιστικά κριτήρια αλλά με κριτήρια φιλίας, εξαπέλυσε μια ακόμη επίθεση.

Οταν μάλιστα μετά την μυστική ψηφοφορία διαπίστωσε πως σχεδόν όλοι ψήφισαν τον Ντάνο για αποχώρηση, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας της, τότε γύρισε με έντονο ύφος και υπέδειξε προτεινόμενο τον Στέλιο Χανταμπάκη.


Στο τέλος, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε πάρει την 2η ασυλία, ψήφισε για αποχώρηση τον Γιώργο Χρανιώτη οπότε ο κόσμος κλήθηκε να αποφασίσει ανάμεσα σε αυτόν, τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.