24 Απριλίου 2017

Survivor: Νέα ήττα για τους «Διάσημους» - Αρπάχτηκαν Χρανιώτης και Αγγελόπουλος [βίντεο]

Για το έπαθλο του φαγητού διαγωνίστηκαν οι παίχτες στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor , από το οποίο δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις στην ομάδα των Διάσημων.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο αυτή την φορά ήταν μπριζόλα με πουρέ, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να το κερδίσουν.

Ωστόσο, οι Διάσημοι δεν άντεξαν την πίεσης των Μαχητών και έχασαν 10-6, με αποτέλεσμα να μερικοί από αυτούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους.

Η μικροένταση, λοιπόν, ήταν αναπόφευκτη ανάμεσα στον Χρανιώτη και τον Ντάνο, με τον τελευταίο να εκνευρίζεται με ερώτηση του ηθοποιού.

«Δεν τραβάς σήμερα» παρατήρησε ο Γιώργος Χρανιώτης, κάνοντας έτσι «τούρμπο» τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος του απάντησε «Τι δεν τραβάω σήμερα; Πλάκα κάνεις;»

«Δεν ξέρω τι έγινε…» εξήγησε ο Γιώργος Χρανιώτης και πήρε την απάντηση  από τον Ντάνο: «Ε, άμα δεν ξέρεις, τι θα πει δεν τραβάω;». Μάλιστα, στην συζήτηση επενέβη και ο Μπο, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.


Το πάρτι της ένωσης και τα «καρφιά» για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ένα επεισόδιο του Survivor διαφορετικό από τα άλλα θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την Τρίτη καθώς, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, οι παίκτες φόρεσαν τα… καλά τους για το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων και τραγούδησαν.

«Διάσημοι» και «Μαχητές», συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα, ο Μισθοφόρος και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, στο περιθώριο της εκδήλωσης σχολιάζουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε το βίντεο: