26 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Η αναχώρηση του ΠΑΟ με πούλμαν από την Πόλη-Απειλεί ο Γιαννακόπουλος-Γελάει το Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν.
Οι τέσσερις παίκτες (Σίνγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ, Φώτσης) που δεν επιβιβάστηκαν στο πούλμαν της επιστροφής βρίσκονται σε δυσχερή θέση και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν από τον ΠΑΟ με την επιστροφή τους στην Αθήνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρουν αθλητικά sites με πηγές από τη διοίκηση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Κρίνεται ουσιαστικά από τους ανθρώπους των «πρασίνων» πως οι τέσσερις παίκτες έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας με την απόφαση που πήραν. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες με τον ΠΑΟ να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη κατάσταση μετά τον αποκλεισμό του από την Euroleague, λίγο πριν τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ και με τον Τσάβι Πασκουάλ να είναι σε δυσχερή θέση μέσα στην ομάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πούλμαν του ΠΑΟ να αποχωρεί από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα:


Ο Τζέιμς στο αεροδρόμιο περιμένει την πτήση του για την Αθήνα



Ο Γκάμπριελ μπαίνει σε ταξί για να πάει στο αεροδρόμιο



Δείτε σε βίντεο την αναχώρηση του ΠΑΟ με πούλμανΦωτογραφίες: Eurokinissi, SDNA



Το twitter γλεντάει την επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν!

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού από το Final Four της Euroleague, να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της ομάδας και να την αφήσει να επιστρέψει με το πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Στο εσωτερικό της ομάδας, είναι ήδη γνωστό πως υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τους 4 παίκτες που αποφάσισαν να γυρίσουν αεροπορικώς στην Αθήνα, προσπερνώντας το... καψόνι. Εκτός της ομάδας, τα social media πήραν “φωτιά” κάνοντας “πάρτι” με την εν λόγω εξέλιξη.