14 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ;➤United Airlines- Επιβάτης λέει ότι τον τσίμπησε σκορπιός εν ώρα πτήσης

['ντάξ' ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να αποδεικνύει τίποτα...]

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σε πτήσεις της United Airlines, μετά και το βίντεο που έγινε viral με ανθρώπους της εταιρείας να σέρνουν βίαια, έναν επιβάτη έξω από το αεροπλάνο.


Την περασμένη Κυριακή, όπως αποκάλυψε ένας Καναδός επιβάτης, ο ίδιος και γυναίκα του ταξίδευαν με την United, όταν ένιωσε στο κεφάλι του κάτι να περπατάει, κατά τη διάρκεια του φαγητού.

Και δεν είχε άδικο, καθώς ένας σκορπιός έπεσε στο κεφάλι του και τον τσίμπησε.

Ο Ρίτσαρν Μπέλ που ταξίδευε business class από το Χιούστον των ΗΠΑ στο Κάλγκαρι του Καναδά, είπε στο CBC πως «Καθώς έτρωγα, ένιωσα κάτι στα μαλλιά μου, προς το μέτωπο. Το έπιασα και ήταν σκορπιός. Και τον κρατούσα από την ουρά για να μη με τσιμπήσει».


Ένας συνεπιβάτης του τον προειδοποίησε ότι πρόκειται για σκορπιό και ενδεχομένως να είναι επικίνδυνος. «Έτσι τον άφησα στο πιάτο μου και όταν τον σήκωσα ξανά με τσίμπησε, στο νύχι κυρίως», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, όπως αφηγείται ο κ. Μπελ, τον πέταξε στο πάτωμα και ένα μέλος του πληρώματος κάλυψε τον σκορπιό με ένα φλιτζάνι, πριν τον πετάξει στο μπάνιο.

Μία νοσοκόμα που έτυχε να είναι επιβάτης, του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Κάλγκαρι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Ο κ. Μπελ, αντίθετα με τον dr Ντάο, που τον έσυραν έξω από το αεροπλάνο την περασμένη Κυριακή, δεν προτίθεται να κινηθεί νομικά ενώ η εταιρεία United Airlines του έχει ήδη προσφέρει ταξιδιωτικά μίλια ως αποζημίωση.