16 Απριλίου 2017

Ο διάσημος Τούρκος χασάπης έδωσε ρεσιτάλ στις κάλπες -Εγινε viral με την πόζα του [εικόνες]

Την ψήφο του έριξε στην κάλπη και ο διάσημος Τούρκος χασάπης, Nusret Gökçe, ο οποίος έχει γίνει viral σε όλον τον κόσμο με τον πρωτότυπο τρόπο που κόβει τα κρέατα, επιδεικνύοντας και τους κοιλιακούς του και φορώντας πάντα γυαλιά ηλίου.

Ο διάσημος χασάπης δεν δίστασε μάλιστα να βγάλει και μία φωτογραφία, ενώ έριχνε την ψήφο του στην κάλπη, κάνοντας έτσι την περίφημη φιγούρα με τα χέρια του, η οποία αναδεικνύει τα γυμνασμένα του μπράτσα.

Φορώντας μία μαύρη κολλητή μπλούζα με ελαφρύ ντεκολτέ και χωρίς να αποχωριστεί τα αγαπημένα του γυαλιά, ο ίδιος έκανε την ίδια κίνηση με αυτή που κάνει πάντα στα βίντεο του όταν πασπαλίζει τα κρέατα του με μπαχαρικά.

Ο ίδιος είναι ήδη διάσημος στο Instagram έχοντας περισσότερους από 6 εκατ. ακολούθους, ενώ η συγκεκριμένη κίνηση με το χέρι έχει γίνει γνωστή και στο ποδόσφαιρο, αφού την έχουν αντιγράψει πολλοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντάνι Γουέμπεκ της Άρσεναλ.

Πάντως την παράσταση έκλεψε και ένας άνδρας της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος φαινόταν πολύ ξαφνιασμένος με την κίνηση του χασάπη... μάλλον δεν είχε αντιληφθεί πως είχε μία διασημότητα μπροστά του.

ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
iefimerida.gr