21 Μαΐου 2017

Διακήρυξη του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης: 100 χρόνια προδοσίας και μαλ@κίας

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ δημοσίευσε σήμερα Διακήρυξη για τα 100 χρόνια της Μεγάλης Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης αποτίνοντας φόρο τιμής στο «κορυφαίο κοσμοϊστορικό γεγονός του 20ου αιώνα που απέδειξε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος, ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε μια ανώτερη οργάνωση της κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ» .

Αναφέρει ότι «μπλά μπλά μπλά».

Στη Διακήρυξη τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι η Οκτωβριανή Επανάσταση: α) «μπλά μπλά μπλά», β) «μπλά μπλά μπλά» και γ) «μπλά μπλά μπλά».

Το ΚΚΕ επισημαίνει την ιδιαίτερη σημασία των διδαγμάτων της Οχτωβριανής Επανάστασης για το μπλά μπλά μπλά.

Η Διακήρυξη αναφέρει ότι «μπλά μπλά μπλά».

Στο κείμενο γίνεται ανάλυση των αντικειμενικών συνθηκών μπλά μπλά μπλά, αναφέρεται ότι «μπλά μπλά μπλά», επισημαίνονται οι δυνατότητες μπλά μπλά μπλά και υπογραμμίζεται ότι μπλά μπλά μπλά.

«Μπλά μπλά μπλά» σημειώνει η Διακήρυξη, παραθέτοντας στη συνέχεια τη λενινιστική διατύπωση της έννοιας της επαναστατικής κατάστασης, την επισήμανση του Β. Ι. Λένιν ότι «μπλά μπλά μπλά» και υπογραμμίζοντας ότι «μπλά μπλά μπλά εργατική επανάσταση, μπλά μπλά μπλά μαρξιστική-λενινιστική κοσμοθεωρία μπλά μπλά μπλά επαναστατικής εξέγερσης της εργατικής τάξης».

Στο κείμενο πραγματοποιείται εκτενής αναφορά στην πορεία των Μπολσεβίκων προς τη νίκη τον Οκτώβρη του 1917, στη στρατηγική του Διεθνούς Κομμουνιστικού Κινήματος στον 20ο αιώνα, καθώς και στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ και στα επιτεύγματα του κεντρικού επιστημονικού σχεδιασμού της εργατικής εξουσίας.

Στο τμήμα της Διακήρυξης που αφορά το «Πώς και γιατί φτάσαμε στην αντεπανάσταση και στην ανατροπή της σοσιαλιστικής οικοδόμησης», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι η λύση σε ορισμένα ζητήματα «μπλά μπλά μπλά».

Στο ίδιο τμήμα του κειμένου γίνεται διάκριση των βασικών ιστορικών σταθμών της πορείας της σοσιαλιστικής οικοδόμησης στην ΕΣΣΔ, με την επισήμανση και εξήγηση το ότι αυτή «μπλά μπλά μπλά», ενώ πραγματοποιείται αναφορά και στη σημασία που είχε για την πορεία αυτή, η στροφή που πραγματοποιήθηκε στο 20ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ, το 1956.

«Μπλά μπλά μπλά» αναφέρεται στη Διακήρυξη, με την επισήμανση ότι «τμπλά μπλά μπλά» και την υπόμνηση ότι μπλά μπλά μπλά.

Στο σχετικό τμήμα της Διακήρυξης γίνεται αναφορά στην πάλη του ΚΚΕ για την ανασυγκρότηση του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος καθώς και μπλά μπλά μπλά.

Στη Διακήρυξη σημειώνεται ότι «μπλά μπλά μπλά», ενώ ομοίως «μπλά μπλά μπλά», ενώ τονίζεται ιδιαίτερα ο υπαρκτός κίνδυνος μπλά μπλά μπλά.

«Όλοι αυτοί που πανηγύριζαν για τις αντεπαναστατικές ανατροπές των ετών 1989-1991 έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα, μπλά μπλά μπλά. Το ΚΚΕ αντίθετα είναι περήφανο που την κρίσιμη στιγμή, τη μέρα που κατέβαινε η κόκκινη σημαία από το Κρεμλίνο, είχε τη δύναμη να απευθύνει μέσω του "Ριζοσπάστη" στους κομμουνιστές το κάλεσμα: "Σύντροφοι, ψηλά τη σημαία"» τονίζει η Διακήρυξη.

«Μπλά μπλά μπλά» υπογραμμίζει η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι η ιστορική σημασία της Οχτωβριανής Επανάστασης συνοψίζεται στο κείμενο του Λένιν: «Να 'χαμε να λέγαμε και κουβέντα να γίνεται».

[Τέλος πάντων όποιος είναι μαζόχας και θέλει να διαβάσει τις μαλ@κίες τους ας τις διαβάσει εδώ: enikos.gr]