11 Μαΐου 2017

Εθαψαν ζωντανή 19χρονη για κτηματικές διαφορές -Το βίντεο της διάσωσης

Είναι η σοκαριστική στιγμή της διάσωσης μίας κοπέλας η οποία αφού δέχθηκε επίθεση, θάφτηκε ζωντανή από τους δράστες σε έναν λάκκο περίπου ενός μέτρου.

Το συνταρακτικό αυτό γεγονός συνέβη σε ένα χωριό στην ανατολική Ινδία, την περασμένη Κυριακή, και θύμα ήταν μία 19χρονη, η Khushboo Khatun. Οι δράστες της επίθεσης την πλησίασαν όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της και αφού την χτύπησαν, την έριξαν σε ένα λάκκο ενός μέτρου τον οποίο στη συνέχεια τον γέμισαν με χώμα.

Μόλις ο πατέρας και η μητέρα της νεαρής συνειδητοποίησαν ότι δεν γύρισε σπίτι, άρχισαν απεγνωσμένα να την ψάχνουν. Τότε είδαν το στοιβαγμένο χώμα κάτι που τους φάνηκε περίεργο και άρχισαν να σκάβουν με τα γυμνά τους χέρια. Φώναξαν βοήθεια και μετά από λίγο εντόπισαν την 19χρονη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση καθώς ήταν θαμμένη για δύο ολόκληρες ώρες.

Η νεαρή ανασύρθηκε τελικά ζωντανή και μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. «Με πέταξαν στο λάκκο, προσπάθησαν να με θάψουν ζωντανή για να με σκοτώσουν», λέει η ίδια.

Η αστυνομία ψάχνει έναν ύποπτο, επιχειρηματία στην περιοχή που ήθελε να χρησιμοποιήσει γη του πατέρα της νεαρής για να προχωρήσει σε κατασκευή, και δύο συνεργούς.

Καθώς ο πατέρας της νεαρής δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί με τον επιχειρηματία, εκείνος χρησιμοποίησε την κόρη του για να τον απειλήσει.