11 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Ο Τσίπρας εγκαινίασε ΚΥΑΤ που είχε εγκαινιάσει ο Αβραμόπουλος το 2009

Δεν τόλμησε βέβαια ο Τσίπρας να πει τη λέξη εγκαίνια αλλά είπε "ανασυγκρότηση": "Εδώ βρίσκεται ένα Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, που για πάρα πολλά χρόνια είχε αφεθεί και είχε οδηγηθεί σε μαρασμό. Αλλά με συστηματική προσπάθεια του υπουργείου Υγείας.... το Κέντρο αυτό ανασυγκροτήθηκε. Και εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει να λειτουργεί, όπως θα έπρεπε να λειτουργεί ένα Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου. Δηλαδή, σε 24ωρη βάση."

Δείτε λοιπόν πότε έγιναν τα εγκαίνια του ΚΥΑΤ που λειτουργούσε κανονικά όλα αυτά τα χρόνια μέχρι...
τις 14:30 και με εφημερεύοντα γιατρό μέχρι τις 9 το βράδυ και τα ΣΚ ενώ τώρα απλά με 2-3 γιατρούς που πήραν (και θα λείψουν) από αλλού, το έκαναν και καλά 24ωρης βάσης με 1 γιατρό και τη νύχτα:



Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια από Αβραμόπουλο τον Μάρτιο του 2009


Δείτε και τις προδιαγραφές του ΚΥ από την ιστοσελίδα της κατασκευαστικής που το έφτιαξε


Επίθεση και από Οικονόμου

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου.


«Προκειμένου να κρυφτεί από τα επώδυνα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση στη βουλή , ο κ. Τσίπρας έκανε εγκαίνια σε ένα κέντρο υγείας που λειτουργεί από το 2007» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας με την επίσκεψη του στο κέντρο υγείας θέλει να παρουσιάσει ότι κάτι γίνεται γιατί τα μέτρα που φέρνει είναι τόσο επώδυνα για μισθωτούς και συνταξιούχους και προσπαθεί με φιέστες να αλλάξει την εικόνα.
Δεν μασάει ο κόσμος όμως , αυτά που κάνει είναι αστεία και γραφικά».

Ο κ. Οικονόμου επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ που επισκέφθηκαν νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας ήταν στον Εύοσμο,  διαπίστωσε όπως είπε την υγεία και τα νοσοκομεία διαλυμένα με τους αρμόδιους υπουργούς να μην κάνουν τίποτα. Ο ένας ναι παίζει στο Facebook ο κ. Πολάκης και ο άλλος ο κ. Ξανθός να διοργανώνει φιέστες για τον πρωθυπουργό.