02 Μαΐου 2017

Προφυλακιστέος ο 61χρονος παιδοκτόνος που έφτασε υπό έντονες αποδοκιμασίες έφτασε στον ανακριτή

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 61χρονος απόστρατος αστυνομικός που δολοφόνησε την μικρή του κόρη Στέλλα, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παιδοκτόνος δεν απάντησε στις ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της απολογίας του επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης δήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά του για την κίνηση της γυναίκας του να βρεθεί απέναντί του δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής με την ίδια να δηλώνει οργισμένη για το αναπάντεχο κακό που την βρήκε. 

Σύμφωνα με τον συνήγορό της αναμένεται να ορίσει και η οικογένεια τεχνικούς συμβούλους-πραγματογνώμονες μετά το αίτημα του κατηγορουμένου για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Υπό έντονες αποδοκιμασίες έφτασε στον ανακριτή ο 61χρονος παιδοκτόνος

Υπό έντονες αποδοκιμασίες, οδηγήθηκε πριν από λίγο στον ανακριτή ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 6χρονη κόρη του και στη συνέχεια την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 61χρονος αναμένεται στην απολογία του να αποδώσει όσα έγιναν στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ: