30 Μαΐου 2017

BINTEO-Survivor: Στους Μαχητές η ασυλία, υποψήφιοι για αποχώρηση Μπο-Κοκκινάκης

Κέρδισαν με 10-9 τους Διάσημους με κορυφαίο τον Κώστα Αναγνωστόπουλο - Οι Διάσημοι ψήφισαν Κοκκινάκη (3 ψήφοι) και ο Χρανιώτης που είχε την ατομική ασυλία ψήφισε Μπο

Ένα ακόμη ντέρμπι έζησαν όσοι παρακολούθησαν το αποψινό επεισόδιο του Survivor, ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές, από το οποίο βγήκαν νικητές οι δεύτεροι.


Το τελικό 10-9 δείχνει την απίστευτη μάχη που εξελίχθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να είναι εκείνος που χαμογέλασε τελευταίος, καθώς αποδείχθηκε καλύτερος στο σημάδι από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και πετυχαίνοντας γρηγορότερα τους δύο στο΄χους που χρειάζονταν, έστειλε τους συμπαίκτες του... στα ουράνια, καθώς μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για αγώνισμα ασυλίας.

Νικητής στον αγώνα για την ατομική ασυλία αναδείχθηκε ο Γιωργος Χρανιώτης. Στη συνέχεια, στο Συμβούλιο του Νησιού, οι Διάσημοι κλήθηκαν να υποδείξουν δύο παίκτες για αποχώρηση, οι οποίοι και τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Μπο ψήφισε τον Κοκκινάκη, ο Κώστας Κοκκινάκης τον Μπο, ο Γιώργος Χρανιώτης τον Κοκκινάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον Μπο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Κοκκιινάκη. Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ο πρώτος υποψήφιος. Ο Γιώργος Χρανιώτης επέλεξε τον Μπο ως δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την Πέμπτη οι Διάσημοι θα έχουν ένα μέλος λιγότερο στην παρέα τους...

Άλλαξαν οι κανόνες! Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη στους παίκτες…  

Δείτε τι αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής.

Τα δεδομένα στο Survivor αλλάζουν από σήμερα και μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε και την σχετική ανακοίνωση στους παίκτες των δύο ομάδων.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, από το σημερινό αγώνισμα και μετά, μόνο ένας παίκτης θα παίρνει ατομική ασυλία και όχι δύο, όπως γινόταν μέχρι πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει πως οι προτεινόμενοι θα είναι δύο. Ένας από την κάλπη και ένας από την ψήφο του παίκτη που θα έχει ατομική ασυλία. Βέβαια, αυτό μπορεί να αλλάξει, εάν και εφόσον βγουν δύο προτεινόμενοι απευθείας από την κάλπη. Τότε θα είναι τρεις οι υποψήφιοι…

Δείτε τι είπε ο Τανιμανίδης και οι παίκτες για τη συνέχεια του Survivor…