20 Μαΐου 2017

ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΑΠΙΣΕΙ! «Που είναι ο Δαρείος;», φώναζαν οι «μπαχαλάκηδες» στα ΜΑΤ

Ένα βίντεο με διάρκεια 6 λεπτών, από τα επεισόδια της Πέμπτης στο Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, ανέβηκε στη γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


Σε αυτό ακούγονται κάποια στιγμή οι «μπαχαλάκηδες» να φωνάζουν ειρωνικά στους άνδρες των ΜΑΤ «που είναι ο Δαρείος»; Ο λόγος για τον αξιωματικό – θρύλο των ΜΑΤ, Δαρείο – Άγγελο Λυκιαρδόπουλο, ο οποίος πριν από ένα μήνα έφυγε από τη ζωή με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου σε ηλικία 54 ετών.

Ο Δαρείος υπηρέτησε για πολλά χρόνια στα ΜΑΤ και η διμοιρία του χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο σκληρές της ΕΛ.ΑΣ.



http://www.policepress.gr

Νεκρός ο Άγγελος Λυκιαρδόπουλος
26-04-2017

Πέθανε σήμερα ο γνωστός των ΜΑΤ, Δαρείος, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο facebook ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Χρήστος Συνδρεβέλης.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο Δαρείος Άγγελος Λυκιαρδόπουλος, αισθάνθηκε αδιαθεσία νωρίς το πρωί και εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο από οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αξιωματικούς, με μακροχρόνια θητεία στα ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της οποίας του είχαν χρεωθεί ορισμένες από τις πιο οξείες επιθέσεις κατά διαδηλωτών.

Ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος είχε παραστεί το 1998 ως μάρτυρας στη δίκη για την επίθεση στον τότε φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή καθώς ήταν στη διμοιρία που συνόδευε την πορεία των ΧΑυγιτών, ενώ είχε τιμωρηθεί με δυο στερήσεις βαθμού κατά τη διάρκεια της θητείας του.