05 Μαΐου 2017

Η ΚΛΑΨΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Βουλευτής ΝΔ έταξε στον Καραπαππά ότι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή... για τον "πόλεμο" που δέχεται ο Ολυμπιακός

[Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Καραπαππάς που με ύφος Στέλιου Καζαντζίδη ενημέρωσε για τον "πόλεμο" που δέχεται ο Ολυμπιακός από... το "σύστημα"!!! :)))]

Πολλοί βουλευτές Πειραιά απ' όλα τα κόμματα, ο Γιάννης Μώραλης και πολιτικοί φορείς βρέθηκαν στην εκδήλωση που έγινε στο «Καραϊσκάκη» και αν μη τι άλλο όσα ειπώθηκαν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον


Πολλοί βουλευτές Πειραιά (όλων των κομμάτων), ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης και πολιτικοί φορείς έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Καραϊσκάκη» και αν μη τι άλλο τα όσα ειπώθηκαν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του λιμανιού:

«Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στο γήπεδο κι αυτό το πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει πανάξια ο Ολυμπιακός, όπως και τα προηγούμενα. Αυτό λοιπόν προέκυψε από το γήπεδο και είναι ξεκάθαρο. Θα ήθελα όμως να τονίσω και κάτι ακόμα. Μπορώ να σας βεβαιώσω με πειραιώτικη μπέσα ότι δεν υπάρχει κανένα κυβερνητικό σχέδιο εναντίον του Ολυμπιακού. Η πολιτική πρέπει να είναι έξω από το ποδόσφαιρο».

«Επερώτηση στη Βουλή» 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κατσαφάδος, πήρε το λόγο και κατέθεσε πρόταση που έγινε δεκτή απ' όλους τους βουλευτές που βρίσκονταν στην εκδήλωση. «Προτείνω να καταθέσουμε επερώτηση στη Βουλή για το κυνήγι εναντίον του Ολυμπιακού», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Με βάση μάλιστα τα όσα έλεγαν οι συνάδελφοι του, αναμένονται άμεσα εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Στις τοποθετήσεις που έκαναν όλοι οι βουλευτές που ήταν στο «Καραϊσκάκη», ξεκαθάρισαν πως είναι στο πλευρό του Ολυμπιακού και πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον τίτλο στα γήπεδα.

Καμμένος για Ζουράρι 

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση έγινε μεγάλη συζήτηση και για τα υβριστικά συνθήματα του Κώστα Ζουράρι εναντίον του Ολυμπιακού, με τους φίλους των πρωταθλητών να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τις ύβρεις του υφυπουργού Παιδείας.

Μάλιστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος τοποθετήθηκε επί του θέματος και μάλιστα προχώρησε και σε μια αποκάλυψη. «Αυτή η συμπεριφορά μας ενόχλησε πολύ και είδατε ότι αντέδρασα. Ήταν ένα θέμα που μας απασχόλησε και την κοινοβουλευτική ομάδα. Έφερα το ζήτημα στην κοινοβουλευτική ομάδα και συζητήσαμε πολύ γι' αυτό. Είπα μάλιστα στον πρόεδρο του κόμματος, τον Πάνο Καμμένο πως αν υπάρξει επόμενη φορά, θα είναι εγώ ή αυτός».

Πηγή: sport-fm.gr