02 Μαΐου 2017

Δολοφονία μικρής Στέλλας: Στη Σαντορίνη η κηδεία της – Η αποκάλυψη που θα κάνει ο παιδοκτόνος στον ανακριτή

- Η αδικοχαμένη εξάχρονη θα ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της, το απόγευμα της Τρίτης, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon
- Την ίδια ημέρα, ο πατέρας της θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή
- “Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα” υποστηρίζει η μητέρα της Στέλλας για τον 61χρονο
- Το κοριτσάκι δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (27.04.2017), στο σπίτι τους, στην Αγία Βαρβάρα

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί το πρωί της Τρίτης ο 61χρονος πατέρας και δολοφόνος της κόρης του, Στέλλας Εικοσπεντάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, o παιδοκτόνος αναμένεται να αποκαλύψει στον εισαγγελέα ένα περιστατικό που του είχε συμβεί, όταν ήταν έξι ετών και είναι αυτό που του προκάλεσε τα ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν το έχει πει σε κανέναν.


Από την πλευρά της, η μητέρα της Στέλλας, Πόπη Εικοσπεντάκη, υποστηρίζει - μέσω του δικηγόρου της, Σπύρο Δημητρίου- πως ο σύζυγός της δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε πλήρη συναίσθηση όσων έπραξε τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου.


“Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Τα ψυχολογικά προβλήματα είναι το τελευταίο υπερασπιστικό καταφύγιο. Όλη η μεθοδικότητα μετά το έγκλημα, μαρτυρά πως είχε τέλεια συγκρότηση...”, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο "αντίο" στη μικρή Στέλλα, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Η εξάχρονη θα ταφεί στη Σαντορίνη, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της.

Το βίντεο ντοκουμέντο
Στο μεταξύ, στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως στο βίντεο -που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής- ο άνδρας που φαίνεται είναι ο πατέρας της Στέλλας, τη στιγμή που πετάει το πρώμα της σε κάδο σκουπιδιών.

Στο βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας να βγαίνει από το σπίτι στις 1.15 π.μ., να πετάει μια σακούλα σε κάδο σκουπιδιών και να συνεχίζει την πορεία του προς το σημείο, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Ο 61χρονος φέρεται να ακολούθησε την ίδια διαδρομή κάνοντας στάση στον κάδο της γωνίας του σπιτιού, προκειμένου να πετάξει μια τσάντα με κοσμήματα.