03 Μαΐου 2017

Κανένας πλειστηριασμός και σήμερα στη Θεσσαλονίκη [βίντεο]

Κανένας πλειστηριασμός δεν διενεργήθηκε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, μετά από παρέμβαση του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.


Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι, μεταξύ άλλων, οι πλειστηριασμοί μίας βιοτεχνίκης μονάδας στη Νεοχωρούδα 250 τ.μ., ένα κατάστημα στην Πυλαία 230 τ.μ., μια τριώροφη κατοικία στην Περαία, μία αποθήκη στην Σίνδο και ένα αγροτεμάχιο 5 στρεμμάτων, όπως αναφέρει το «thestival.gr».

«Hμασταν και σήμερα μαζικά εδώ στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης για να βάλουμε ένα φραγμό στην αρπαγή λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Το τελευταίο διάστημα έχουμε μία νέα επίθεση από την πλευρά των πλειστηριασμών, όπου κάθε Τετάρτη εκατοντάδες πλειστηριασμοί σε όλη την Ελλάδα έρχονται στη διαδικασία, δήλωσε ο ο Ηλίας Σμήλιος, από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε:

«Για εμάς είναι ξεκάθαρο ότι η λαϊκή περιουσία και κατοικία μπορεί να σωθεί μόνο με τους λαϊκούς αγώνες. Διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας με διάφορους απατεώνες τύπου Σώρρα που έρχονται ενίοτε στα δικαστήρια για να σώσουν την λαϊκή περιουσία με τη παρέμβαση του Δία και του Ερμή».