20 Μαΐου 2017

Τι ετοιμάζει ο Πλεύρης – Θα κάνει ανακοινώσεις

Έτοιμος να ανακοινώσει την ίδρυση μη κερδοσκοπικού φορέα για την επιτήρηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων είναι ο Θάνος Πλεύρης, κρατώντας την υπόσχεση που είχε δώσει και αφού ολοκλήρωσε τα προσωπικά του τάματα σε Αγιον Ορος, Λέσβο και Σύμη.

Ο φορέας, τα μέλη του οποίου θα αποτελούνται κυρίως από παθόντες, θα φέρει την επωνυμία «Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία» (ΕΠΙΛΟΙΣΥ) και θα στέκεται στο πλευρό όλων όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Η ανακοίνωση της ίδρυσης θα γίνει στις 5 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας στο Πολεμικό Μουσείο από τον ποινικολόγο και πρώην βουλευτή της Ν.Δ.

Οπως δηλώνει στην «Espresso» ο Θάνος Πλεύρης, ο φορέας ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκε να υλοποιήσει όταν τελείωσε η περιπέτειά του: «Είμαι χαρούμενος που στο πλαίσιο των δράσεων πάνω στο μείζον θέμα των λοιμώξεων, σε συνεργασία με ιδιωτικό κολέγιο και την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας, οργανώνουμε τη 2η Επιστημονική Ημερίδα Υγείας, στην οποία θα ανακοινώσουμε και την ίδρυση φορέα από παθόντες με την επωνυμία ΕΠΙΛΟΙΣΥ» λέει.