08 Μαΐου 2017

Ενοχλημένος ο Καραμανλής για «φιλίες» και «σενάρια» περί Ιβάν Σαββίδη

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής από την ανάμειξη του ονόματός του τις τελευταίες ημέρες στο πολυσυζητημένο θέμα «Ιβάν Σαββίδης».


Σε συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την έκπληξή του για τα όσα «περί φιλίας» υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Ρωσοπόντιος ομογενής και τα όσα «σενάρια» εν συνεχεία αναπτύχθηκαν.

Ο κ. Καραμανλής επισήμανε στους συνομιλητές του ότι η σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη είναι «τυπική» και ότι συναντήθηκε μαζί του τρεις φορές.

Οι δύο από αυτές ήταν στις παραμονές των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ. Τότε που και του ζήτησε να μην παρεμβαίνει στα εσωκομματικά, στηρίζοντας τον Απ. Τζιτζικώστα, γιατί, όπως υποστήριζε ο κ. Καραμανλής: «Ο Απόστολος είναι νέος στην πολιτική και είναι εγκληματικό λάθος να εκλεγεί πρόεδρος στη ΝΔ πρόσωπο εξωκοινοβουλευτικό».

Η τρίτη φορά που συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν στον γάμο του γιου του, στον οποίο παρέστη μαζί με άλλα πολιτικά πρόσωπα, κατόπιν προσκλήσεως.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο που κυκλοφόρησε το Σάββατο 6/5