ΒΙΝΤΕΟ-Τούρκοι Κλουζώ! Κομμάντο της πο@τσας μπήκαν σε λάθος σπίτι και τον βρήκαν με τα σώβρακα!

Είδε πάνοπλους κομάντος της τουρκικής αστυνομίας να σπάνε την πόρτα του σπιτιού του και να εισβάλουν, φωνάζοντας. Όλα αυτά ενώ εκείνος ήταν με τα εσώρουχα και ξυριζόταν.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε ένα φτωχικό σπίτι στη συνοικία Ινκιρκόι της Κωνσταντινούπολης. Πάνοπλοι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα για ναρκωτικά αλλά οι πληροφορίες τους ή μάλλον η διεύθυνση που τους έστειλαν αποδείχθηκαν… λάθος!

Και κάπως έτσι, μπήκαν σε λάθος σπίτι και βρήκαν τον ιδιοκτήτη του με τα εσώρουχα, την ώρα που ο άμοιρος άνδρας ξυριζόταν.

Τα video που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο μοιάζουν περισσότερο με ταινία παρωδία. Αν οι αστυνομικοί δεν ήταν τόσοι πολλοί και τόσο οπλισμένοι θα μπορούσε να μοιάζει με κομμάτι από τον "Ροζ Πάνθηρα" και τα ανδραγαθήματα του Κλουζώ.

Αλλά οι εικόνες είναι πέρα για πέρα αληθινές και καταγράφηκαν με κάθε επισημότητα, αφού η αστυνομία είχε μαζί της κάμερες για να καταγράψουν καρέ καρέ την επιχείρηση, ενδεχομένως και τη σύλληψη.Οι αστυνομικοί φτάνουν έξω από ένα φτωχικό σπίτι και αρχίζουν να χτυπούν την πόρτα και να φωνάζουν. Από το εσωτερικό ακούγονται φωνές και δεν περιμένουν λεπτό, σπάνε την πόρτα, πίσω από την οποία βρισκόταν ένας άνδρας. Αυτός με το ξυραφάκι στα χέρια, τον αφρό ξυρίσματος στο πρόσωπο και τα… εσώρουχα.


Οι αστυνομικοί σπάνε και σπρώχνουν την πόρτα, τον ρίχνουν κάτω και ο άνδρας, έντρομος, προσπαθεί να τους εξηγήσει πως δεν έχει κάνει τίποτα λάθος ώστε να δικαιολογείται η εισβολή των αστυνομικών στο σπίτι του.Δεν τους παίρνει πολύ να καταλάβουν τη γκάφα τους. Η διεύθυνση στην οποία είχαν πάει (και με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά μαζί τους) για να κάνουν έρευνα για ναρκωτικά ήταν λάθος. Τσάμπα λαχτάρησαν τους ιδιοκτήτες του σπιτιού.
Και αφού κατάλαβαν το λάθος, πήρα τον… λοστό τους κι έφυγαν!