08 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΟΚ: "Κάηκε" το αεροδρόμιο! Αποθέωση για πρωταθλητές του βόλεϊ και Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", προκειμένου να υποδεχθεί τους πρωταθλητές του βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για τρίτη σερί χρονιά, νικώντας τον Ολυμπιακό στον πέμπτο τελικό στου Ρέντη.


Παρέα με τον Ιβάν Σαββίδη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο περισσότεροι από 1000 φίλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έκαναν τη νύχτα μέρα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες! Οι "ασπρόμαυροι" οπαδοί έζησαν ένα ονειρικό σαββατοκύριακο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ και του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

"Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό", ήταν το σύνθημα που τραγουδούσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρέα με τον κόσμο, ο οποίος αποθέωσε τόσο τον Ιβάν Σαββίδη, όσο και τους πρωταθλητές.

Δείτε βίντεο:





Ο Ιβάν Σαββίδης σχολίασε, μάλιστα, τα επεισόδια στου Ρέντη, τονίζοντας πως ήταν ντροπή όσα έγιναν. "Δε μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα σε μία μέρα. Η αίσθηση είναι ότι αυτοί δε θέλουν να κερδίσει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα εκτός από αυτούς. Δε γίνεται έτσι. Πρέπει να μάθεις να χαίρεσαι ενδεχομένως και με τη χαρά του αντιπάλου. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η εποχή θα έρθει, παρότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ήταν ντροπή να βλέπω αυτά που έγιναν σήμερα μέσα στο κλειστό γήπεδο", ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Δείτε την αποθέωση του ΠΑΟΚ στο Ελ. Βενιζέλος



Δείτε την υποδοχή στην αποστολή του ΠΑΟΚ: