04 Μαΐου 2017

ΦΩΤΟ-Το τερμάτισε ο Αλβανός φίλος του Τσίπρα πετώντας λάσπη περί παιδοφιλίας στο Κυριάκο

Τα ΣΥΡΙΖΟτρόλ έστησαν μια ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας για το χέρι της κόρης του Κυριάκου... Πρώτος και καλύτερος ο υπάλληλος του Λαζόπουλου και γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος Νίκος Άγκο που η Ελλάδα του έδωσε ελληνική υπηκοότητα για να πάει στη Σουηδία και να μας λέει ότι ο ελληνικός εθνικισμός είναι φασισμός ενώ ο αλβανικός είναι μαγεία...


Ακόμα και ΣΥΡΙΖΑίοι προσπάθησαν να του πουν ότι λέει βλακείες αλλά αυτός απτόητος





Όταν στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχθεί με μισόλογα τη μαλ@κία του άλλαξε τροπάριο και τότε το τερμάτισε με σαφή υπονοούμενα περί παιδοφιλίας



Όσο κι αν προσπάθησε να το σώσει το κράξιμο που έφαγε ήταν τέτοιο που αναγκάστηκε να κλείσει το λογαριασμό του στο Twitter




Γράφει ο Άρης Δημοκίδης στο lifo.gr

Ο Νiko Ago μου γνωστοποίησε ένα status στο Facebook με το οποίο σχολίαζε όσα έγραψε στο Twitter:
"Δυο τα "φάουλ" μου σήμερα στο Facebook και σας ζητάω ειλικρινά και ταπεινά συγγνώμη, και για τα δυο. Κυρίως από εσάς, φίλες και φίλους μου, που εμπιστεύεστε αυτά που γράφω και με παρακολουθείτε.
- Η φωτογραφία των ειδήσεων του Αντέννα, δείχνει να είναι Photoshop.
- Στην φωτογραφία του Κυριακου Μητσοτακη με τις φίλες της κόρης του, το χέρι στο κύκλο, μάλλον είναι της κοπέλας που αγκαλιάζει η κόρη του. Ζητάω ταπεινά συγγνώμη! Συγγνώμη!
Δεν χρειάζεται να πιστέψω τόσο εύκολα, όταν πρόκειται για "αντιπάλους". Εκεί, η προσοχή πρέπει να είναι διπλή.
Ο Κυριάκος παραμένει αδίστακτος λαϊκιστής και ο Αντέννα αδίστακτα ακροδεξιό κανάλι αλλά εδώ, το λάθος είναι δικό μου. Σας ζητάω συγγνώμη!
Ειλικρινά και βαθιά προβληματισμένος, για το αν αξίζει τον κόπο να σχολιάζω τα πεπραγμενα μιας χώρας, από την οποία ζω 3 500 χλμ μακριά και ενημερώνομαι τόσο λίγο στην πραγματικότητα και σχεδόν, μόνο από τα social media.
Τα δυο σημερινά μου λάθη, ίσως είναι και τα τελευταία, σε ο,τι αφορά την ελληνική πραγματικότητα." 
Σε ερώτησή μου για τα περί "παρέας του Μητσοτάκη με ανήλικες φίλες" μου απάντησε τα εξής:
"Θεωρώ άθλιο λαϊκισμό, να "χρησιμοποιεί" τους φίλους των παιδιών του για πολιτικά οφέλη. Το ξεκίνησε αμέσως μόλις πήρε την προεδρία της ΝΔ και ποτε δεν το είχε κανει νωρίτερα, όσο ήταν απλός βουλευτής.
Εγώ εννοώ αυτο ακριβώς που έγραψα, χωρίς την παραμικρή άλλη υπόνοια - θα ήταν πραγματικά άθλιο εκ μέρους μου και δεν μου το επιτρέπω- όπως και το αναφέρω: Χωρίς να υπονοώ τίποτα άλλο, τi στο διάολο θέλει και εκθέτει στα social media, την ανήλικη κόρη και τις (ανήλικες) φίλες της; Με ποιο δικαίωμα; Για να κερδίζει αυτός λίγες ψήφους, πρέπει παιδιά των 14 ετών να "ταξιδεύουν" στα πέρατα της γης μέσω social media;
Εγώ είμαι πατέρας τριών κοριτσιών και νιώθω αηδία που βλέπω την εκμετάλλευση που ενέχουν υποστεί τα παιδιά του, από τότε που έγινε αρχηγός της ΝΔ.
Θα έγραφα ακριβώς το ίδιο, για οποιοδήποτε πολιτικό έκανε το ίδιο, ανεξάρτητα από το κόμμα του.
Αυτή είναι λοιπόν η απάντηση μου. Κανένα απολύτως υπονοούμενο παρά μόνο οργή για αυτό που κανει."