02 Μαΐου 2017

Ο Αδωνις-Μουρούτης και άλλοι τρολάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές

Παλαιότερα tweet του Κώστα Ζαχαριάδη και του Γιώργου Καραμέρου για τα ανοικτά καταστήματα τις Κυριακές, θυμήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού η κυβέρνηση Τσίπρα συμφώνησε ότι περί τις 30 Κυριακές το χρόνο, αντί για οχτώ που ισχύει σήμερα, θα επιτρέπεται να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων περιοχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Το συγκεκριμένο tweet έλεγε «Τις Κυριακές τα μαγαζιά θα είναι κλειστά. Θέλουμε τις μητέρες και τους πατεράδες κοντά στα παιδιά τους όλη μέρα» και είχε σχολιαστεί θετικά από τον Κώστα Ζαχαριάδη, ενώ είχε γίνει και retweet από τον Γιάννη Μπαλάφα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναρτησε το συγκεκριμένο tweet με αφορμή την απόφαση της συμφωνίας για τα καταστήματα τις Κυριακές και έγραψε: Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς, τον Καραμέρο, τον Ζαχαριάδη που απαντά ή τον Μπαλάφα που κάνει rt ...


Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε και συλλεκτική ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακής




Στο τρολάρισμα των ΣΥΡΙΖΑίων Ζαχαριάδη-Καραμέρου αλλά και της Γιάμαλη που βόλεψαν στην ΕΡΤ συμμετείχε κι ο Γιώργος Μουρούτης όπως και άλλοι χρήστες του Twitter: