11 Μαΐου 2017

Κατάληψη του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Οικονομικών - ΒΙΝΤΕΟ

"Εργαζόμενοι" από δεκάδες σωματεία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί της Πέμπτης συμβολικό αποκλεισμό στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα.

Μάλιστα ανήρτησαν πανό στην πρόσοψη του υπουργείου που αναφέρει το σύνθημα: «Εμπρός λαέ ξεσηκωμός ενάντια στη νέα ληστεία και την κοροϊδία κυβέρνησης - κεφαλαίου - ΕΕ - Όλοι στη γενική απεργία 17 Μάη, 10 π.μ., πλατεία Εθνικής Αντίστασης».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει:

Aυτή τη στιγμή εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποιούν συμβολικό αποκλεισμό στο Υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα.

Κανένας συμβιβασμός με τη νέα συμφωνία – ληστεία, το 4ο μνημόνιο!

Να μην περάσει η νέα επέλαση στις ζωές μας!

Το νέο πακέτο μέτρων αποτελεί το 4ο μνημόνιο που φορτώνεται στις πλάτες της εργατικής-λαϊκής οικογένειας. Περιλαμβάνει νέα προνόμια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, νέα βάσανα για τους εργαζόμενους. Τα νέα μέτρα ρίχνουν λάδι στη φωτιά που κατακαίει τα δικαιώματά μας, τις ζωές μας. Έρχονται να προστεθούν στα προηγούμενα, διαμορφώνουν μόνιμες ανατροπές για τις επόμενες γενιές.

Φτάνει πια με τα ψέματα και τις απάτες τους!

Όλοι και όλες ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ, στις 10 πμ, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης!

Δείτε το βίντεο: