ΝΔ: Αλλα είπε ο Τσίπρας, άλλα ο Γαβρόγλου για τις Πανελλήνιες

Σκληρή είναι η διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή της Πανελλαδικές εξετάσεις.


Νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του ζήτησε από τη ΝΔ να σεβαστεί τη διαδικασία και τους χιλιάδες υποψηφίους κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οφείλει να ετοιμάσει πρόταση για ποιοτικό δημόσιο σχολείο, εκτός και αν έχει επιλέξει να στηρίξει το «πάρεργο των φροντιστηρίων».

Αμεση είναι η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία σηκώνει το γάντι ζητώντας από την κυβέρνηση να μην προκαλεί άλλο τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

«Ας μην προκαλούν άλλο τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Χθες, ο κ. Τσίπρας εξήγγειλε την κατάργηση των Πανελληνίων Εξετάσεων και σήμερα ο υπουργός Παιδείας δηλώνει ότι δεν ξέρει πως θα μπαίνουν τα παιδιά στα Πανεπιστήμια ύστερα από 3 χρόνια", απαντά η ΝΔ σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: "Η προχειρότητα, η ανευθυνότητα και η δημαγωγία τους ξεπερνά κάθε όριο».
ΝΔ: Αλλα είπε ο Τσίπρας, άλλα ο Γαβρόγλου για τις Πανελλήνιες ΝΔ: Αλλα είπε ο Τσίπρας, άλλα ο Γαβρόγλου για τις Πανελλήνιες Reviewed by Dexi Extrem on 23:59 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: