11 Μαΐου 2017

Ο ΜΠΟΥΦΟΣ Τζάστιν Τριντό αντιγράφει (εντελώς) τον Ομπάμα -Οι φωτογραφίες κόπιες στο γραφείο του με τον γιο του [εικόνες]

Τα βήματα του Μπάρακ Ομπάμα ακολουθεί ο Τζάστιν Τριντό, ο οποίος άφησε για λίγο στην άκρη της υποχρεώσεις του και έπαιξε με τον μικρότερο γιο του στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Συγκεκριμένα, ο γιος του Πρωθυπουργού του Καναδά, Χάντριεν, επισκέφτηκε τον πατέρα του στο γραφείο κι εκείνος αν και απασχολημένος, άφησε τα πάντα στην μέση για να παίξει λίγο με τον γιο του.




Ο πατέρας και ο τρίχρονος γιος έπαιξαν κρυφτό στο γραφείο, έτρεξαν στο διάδρομο και στάθηκαν μπροστά στους φωτογράφος, με το 3χρονο αγοράκι μάλιστα να «καταλαμβάνει» για λίγο το γραφείο του πατέρα του και να κάθεται στην «πρωθυπουργική» καρέκλα.



Και μπορεί ο Τριντό να μην έκανε κάτι πρωτότυπο για τα σημερινά δεδομένα, αλλά αυτό που εντυπωσίασε ήταν η τεράστια ομοιότητα των φωτογραφιών του με αυτών του Μπάρακ Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο.



Η αγάπη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ για τα παιδιά είναι γνωστή,καθώς ο ίδιος πέρα από τις κόρες του που πλέον έχουν μεγαλώσει, φιλοξενούσε στο γραφείο του μικρά παιδιά και έπαιζε μαζί τους, δείχνοντας έτσι μία πιο προσιτή και ανθρώπινη εικόνα.





Φωτογραφίες: Facebook/ The White House

ΣΟΦΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
iefimerida.gr