05 Μαΐου 2017

ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ! Καμμένος ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ: Ο Κοντονής να φέρει λίστα με αυτούς που έδωσαν λεφτά για την αποφυλάκιση του Ακη

[Δηλ. πιστεύει ότι πέρναγαν από τον Κορυδαλλό άτομα και έλεγαν "που μπορώ να πληρώσω 5.000€ για την εγγύηση του Άκη" και τους απαντούσαν "δώστε ποσό και τα στοιχεία σας στο γραφείο 3"; ΕΛΕΟΣ!]

Να προσκομιστεί στη Βουλή η λίστα όλων εκείνων που πλήρωσαν προκειμένου να αποφυλακιστεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος, αιτείται από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.


Σύμφωνα με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ζητά να απαντηθούν διεξοδικά οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες συγκεντρώθηκαν από δωρεές φίλων το ποσό των 200.000 ευρώ που το δικαστήριο είχε θέσει ως εγγύηση προκειμένου να αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός.

«Θα μας προσκομίσετε σχετική λίστα με τα ονόματα των δωρητών-φίλων που συγκέντρωσαν τα χρήματα καθώς επίσης και με ποια μορφή δόθηκαν; Αν πρόκειται για δάνειο, παρακαλώ όπως μας προσκομίσετε τις σχετικές συμβάσεις-αν έχει πληρωθεί χαρτόσημο. Αν πρόκειται για δωρεά παρακαλώ όπως μας προσκομίσετε το αποδεικτικό εφορίας ότι πληρώθηκε ο φόρος της δωρεάς -10% από τον καθένα» αναφέρει στην ερώτησή του προς τον Σταύρο Κοντονή ο ο Δημήτρης Καμμένος.