02 Μαΐου 2017

Ξυδάκης κατά Κονιόρδου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού αφήνει με επίκαιρη του ερώτηση στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.


Ο κ. Ξυδάκης, ο οποίος σημειωτέον ήταν αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού πριν αναλάβει η Λυδία Κονιόρδου φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την επίδοσή της ως προς την ταχύτητα υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου καθώς δεν προώθησε ως όφειλε το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην επίκαιρη ερώτησή του σημειώνει ότι «ήδη από την άνοιξη του 2015 η καθιέρωση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είχε αποτελέσει μέριμνα του υπουργείου και σε συνεργασία με την διοίκηση του Ταμείου Αρχαιολογικών Χώρων, είχε σχεδιαστεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων και μάλιστα είχε εξασφαλιστεί και υπόσχεση χορηγίας σε πρώτο βαθμό», προφανώς κρούοντας των κώδωνα στη σημερινή ηγεσία δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έντονη δυσαρέσκειά του.