16 Μαΐου 2017

Άδωνις σε Καμμένο: Έχει εντολή ο Τσουκαράκης να διακινεί στοιχεία στρατιωτικών;

Μια σοβαρότατη καταγγελία κάνει ο  Άδωνις Γεωργιάδης. Ρωτά τον ΥΕΘΑ αν έχει δώσει εντολή στον Τσουκαράκη να διακινεί στοιχεία από τους φακέλους των στρατιωτικών


Δείτε το κείμενο της ερώτησης:

Στην ερώτηση-αίτηση κατάθεσης εγγράφων που σας κατέθεσα, με θέμα “Σοβαρότατες παρατυπίες στη λειτουργία των ενώσεων στρατιωτικών και της Ομοσπονδίας αυτών”, η οποία μένει αναπάντηση, ο σύμβουλός σας Συνταγματάρχης κ. Τσουκαράκης, απαντώντας με σχετική επιστολή έκανε λόγο για “..μένος εναντίον της ΠΟΕΣ..” χαρακτηρίζοντας ως ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά τα όσα αναφέρθηκαν, προτρέποντάς με παράλληλα να μη δημιουργώ έριδες και αντιπαλότητες.

Σε συνέχεια του παραπάνω συμβάντος την 11η Απριλίου, περιήλθε στην αντίληψή μου κείμενο – πρόσκληση σε διάλογο από τον εν λόγω αξιωματικό, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων “..και αφετέρου να σας προσκομίσω το υλικό των αμετακλήτως καταδικασθέντων για ατιμωτικά αδικήματα ανθρώπων, που φέρεται να φορούν ακόμη τη στολή του ένδοξου Έλληνα στρατιωτικού…”.

Από τη δήλωση αυτή απορρέει εύλογο ερώτημα κατά πόσο ο κ. Τσουκαράκης εντέλλεται από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να καταθέσει τα εν λόγω στοιχεία και σε ποιο βαθμό αυτά θεωρούνται εμπιστευτικά.

Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός
1. Εχετε λάβει γνώση των παραπάνω ενεργειών;
2. Είναι εντεταλμένος σας ο κ. Τσουκαράκης προκειμένου να γνωστοποιεί τα εν λόγω στοιχεία-έγγραφα που αφορούν σε αμετακλήτως καταδικασθέντα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων;