10 Μαΐου 2017

Ποιου κορυφαίου υπουργού είναι γραμματέας η μάνα του συλληφθέντα σήμερα ληστή της Γεωπονικής!

Ο 25χρονος που συνελήφθη κατά την διάρκεια της (πρωινής) ληστείας της Γεωπονικής, είναι γιος στενής συνεργάτιδας κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε ποιος είναι!

Πρόκειται όπως είναι γνωστό από το πρωί, για τον αδερφό του προφυλακισμένου μέλους από την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Φοίβου Χαρίση-Πούλου, η δημοσιοποίηση του ταυτότητας του οποίου πριν από μερικά χρόνια είχε προκαλέσει σάλο, αφού ο πατέρας του ήταν συνδικαλΗστής του ΣΥΡΙΖΑ και η μητέρα του υπάλληλος του γραφείου του...
Δραγασάκη που από τον ΟΤΕ πήρε μετάταξη στη Βουλή επί Πετσάλνικου το 2010.

Μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση λογικό ήταν ο Δραγασάκης να πάρει την Ουρανία Πούλου στο γραφείο του στην Αντιπροεδρία της Κυβέρνησης (το οποίο και διευθύνει μαζί με την Κερασίνα Ραυτοπούλου).

Η υπόθεση, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πέρασε ήδη στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής, αφού εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η σημερινή ληστεία να έχει σχέση με το «επαναστατικό ταμείο» των τρομοκρατών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο δράστες άρπαξαν κασετίνες από χρηματαποστολή που πήγαινε να εφοδιάσει το ΑΤΜ που λειτουργεί μέσα στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του ενός εκ των δύο δραστών επετεύχθη σχεδόν κατά τύχη. Οταν έκλεψαν τις κασετίνες από την χρηματαποστολή, επιχείρησαν να διαφύγουν με ένα μηχανάκι. Ωστόσο δεν κατάφεραν να την βάλουν μπροστά λόγω τεχνικού προβλήματος με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει στα χέρια των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Επάνω του είχε μια κασετίνα με χρήματα και όπλο.