09 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Κακά μαντάτα από Κίεβο: Σοβαρά προβλήματα στην πρόβα τζενεράλε της Demy στη Eurovision

Τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε η Demy στην τελική πρόβα του τραγουδιού, βάσει της οποίας κρίνεται από τις κριτικές επιτροπές- Η δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε από την παραγωγή του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού


Σοβαρά προβλήματα με τον ήχο αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή στην τελική πρόβα στη  Eurovision, η οποία μαγνητοσκοπείται σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά στη ζωντανή μετάδοση του μουσικού διαγωνισμού. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι βάσει της συγκεκριμένης εμφάνισης δίνουν την βαθμολογία οι κριτικές επιτροπές κάθε χώρας.

 Όταν η Demy ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι με το οποίο μας εκπροσωπεί «This is Love» τα φωνητικά δεν λειτούργησαν, με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι πολύ κακός.

Η παραγωγή του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού αναγνώρισε τα τεχνικά λάθη που «χαλούσαν» τον ήχο και έδωσε στην Demy, την ευκαιρία να ερμηνεύσει για μία ακόμη φορά το τραγούδι της. Έτσι όμως, χάθηκε το «στοιχείο» της έκπληξης της πρώτης παρουσίασης του τραγουδιού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα τεχνικά προβλήματα δεν διορθώθηκαν, γεγονός που όπως είναι φυσικό προκαλεί ανησυχία στην ελληνική αποστολή λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό.

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Demy και να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα, ώστε να πάρει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό.



Η ώρα του «This is Love»

Στις 10 το βράδυ δίνουν σήμερα ραντεβού οι απανταχού φίλοι της Eurovision καθώς για την ώρα αυτή έχει προγραμματιστεί η έναρξη του πρώτου ημιτελικού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού. Το ελληνικό τραγούδι, σε σύνθεση-παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Romy Papadea & John Ballard, θα παρουσιαστεί δέκατο ανάμεσα στο πορτογαλικό και το πολωνικό.

Ο φετινός διαγωνισμός φιλοξενείται για δεύτερη φορά, μετά το 2005, στο Κίεβο με τους Ουκρανούς να γράφουν ιστορία καθώς για πρώτη φορά την παρουσίαση θα αναλάβουν τρεις άνδρες. Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Oleksandr Skichko και Volodymyry Ostapchuk ενώ από το green room παρασκήνια και κλίμα θα μεταφέρει ο Timur Miroshychenko. Στον αποψινό ημιτελικό, στη 15η θέση, θα παρουσιαστεί και το Gravity, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του ελληνικού τραγουδιού και η χορογραφία που έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις στο Κίεβο καθώς τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δείχνουν ότι ο Έλληνας χορογράφος έχει ετοιμάσει πάλι πολλές εκπλήξεις.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!


π.χ. name@email.gr
Aποστολή