Η δήλωση του Τανιμανίδη για το σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα συζητηθεί

Ο Σάκης Τανιμανίδης, έχει καταγωγή από τον Πόντο, και δηλώνει υπερήφανος για αυτό. Έτσι, τίμησε τη σημερινή ημέρα, καθώς η 19η Μαϊου, είναι η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Ο παρουσιαστής, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, η οποία απεικονίζει τον ίδιο μαζί με τον πατέρα του Στέφανο, έσπευσε να απαντήσει σε όσους τον έκριναν για την προβολή του σημερινού επεισοδίου στο Survivor, με τον δεύτερο αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

«Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω κι εγώ πως θα έπρεπε να παίξει το συγκεκριμένο επεισόδιο μια άλλη ημερομηνία (το γύρισμα έγινε 4 μέρες πριν), αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει τις προβολές. Και όπως είπα παραπάνω, είναι κρίμα να αφήνουμε ένα απλό παιχνίδι να επισκιάζει την σημασία της ημέρας», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ενώ, συνέχισε λέγοντας ότι "Ως περήφανος Πόντιος σας χαιρετώ, σας στέλνω την αγάπη μου και θέλω να σας πω ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ... ποτέ δεν ξέχασα! Υείαν και ευλοΐαν…"

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:Η δήλωση του Τανιμανίδη για το σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα συζητηθεί Η δήλωση του Τανιμανίδη για το σημερινό επεισόδιο του Survivor που θα συζητηθεί Reviewed by Dexi Extrem on 21:18 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: