11 Μαΐου 2017

Survivor τρέιλερ: Αγγελόπουλος εναντίον μαχητών! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες, διάσημοι και μαχητές ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα και τα νεύρα οδηγούν σε συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες του Survivor.


Στο νέο επεισόδιο του Survivor την Κυριακή φαίνεται πως τα πράγματα μεταξύ διασήμων και μαχητών ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Ο Κώστας Κοκκινάκης τονίζει πως το ότι ζουν στην ίδια παραλία δεν σημαίνει ότι είναι συνέχεια μαζί. "Εγώ προσωπικά νομίζω έχω πάει μία φορά από εκεί", σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο Μπο λέει στην κάμερα πως κάποια πράγματα μπαίνουν στον καθρέφτη και αρχίζει να εμφανίζεται λίγο η αλήθεια. "Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ κουράστηκα", λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος που θα βρεθεί σε αντιπαράθεση με την ομάδα των μαχητών στη διάρκεια του αγωνίσματος στο Survivor.

Ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονται στον αγωνιστικό στίβο ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζητά τον λόγο από τους μαχητές σε μια ακόμα αντιπαράθεση. "Ό,τι θα συζητάμε στην παραλία, θα το συζητάμε και στους πάγκους", λέει εμφανά νευριασμένος ο Ντάνος ενώ πηγαίνει προς τους παίκτες των μαχητών, με κάποιον να ακούγεται να λέει "συνέχεια ειρωνεύεσαι".