21 Μαΐου 2017

ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ! UEFA: "Δεν έχουμε δώσει έγκριση για Μαρινάκη και Νότιγχαμ

Μπορεί η πλευρά του Βαγγέλλη Μαρινάκη και της Νότιγχαμ Φόρεστ να έχουν ανακοινώσει τη μεταξύ τους συμφωνία για μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας στον Έλληνα επιχειρηματία, αλλά η UEFA φαίνεται να διαψεύδει πως έδωσε την έγκριση της…


Με πρόσφατες δηλώσεις του στο BBC, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε ότι η απόκτηση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει περάσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της UEFA.

Ωστόσο, αξιωματούχος της UEFΑ -με δήλωσή του στην εφημερίδα «Daily Mail»- διέψευσε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αναφέροντας πως παρακολουθεί τις εξελίξεις στις δικαστικές υποθέσεις του Μαρινάκη που εκκρεμούν.

«Δεν έχουμε δικαιοδοσία για να δώσουμε εμείς έγκριση και από εμάς, δεν έχει πάρει κανένα πράσινο φως αυτή η αγοραπωλησία. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τη Γενική Εισαγγελία στην Αθήνα για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης» αναφέρεται.

Απ’ την μεριά της, η Νότιγχαμ δεν θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο ξαφνικό πρόβλημα: «Πρέπει να γίνει απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός δεν έχουν καταδικαστεί ποτέ για κάτι μεμπτό» αναφέρουν αξιωματούχοι του αγγλικού συλλόγου.