11 Μαΐου 2017

Οι τελευταίες της στιγμές! Άγρια καταδίωξη από αντίζηλο και πρώην! [vid]

Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της 22χρονης Sophie Taylor μετά από άγρια καταδίωξη στους δρόμους του Κάρντιφ έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα.

Είναι οι στιγμές της άγριας καταδίωξης της Sophie μέσα στους δρόμους της πόλης του Κάρντιφ από την ερωτική της αντίζηλο και τον πρώην σύντροφό της που οδήγησε στο θανατηφόρο τροχαίο. O πρώην σύντροφός της Michael Wheeler και η κοπέλα του Melissa Pesticcio καταδίωκαν την 22χρονη με ξεχωριστά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα η Sophie Taylor να καρφωθεί σε συγκρότημα διαμερισμάτων και να σβήσει στην άσφαλτο.

Στο βίντεο που ξεκινά στις 12:32 το βράδυ στις 22 Αυγούστου 2016 καταγράφονται οι στιγμές που οδήγησαν στο φονικό τροχαίο. Η άγρια καταδίωξη καταγράφηκε από αρκετές κάμερες στην περιοχή, με το βίντεο να τελειώνει με τα τρία αυτοκίνητα να κινούνται κατά μήκους του δρόμου.

Η 23χρονη Melissa Pesticcio κρίθηκε ένοχη πρόκλησης θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης στο δικαστήριο του Κάρντιφ την Τετάρτη, ενώ ο 22χρονος Michael Wheeler δήλωσε ένοχος πρόκλησης θανάτου και πρόκλησης σοβαρού τραυματισμού από επικίνδυνη οδήγηση. Ήταν το αυτοκίνητό του που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της 22χρονης με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να καρφωθεί σε κτίριο.

Οι οικογένειες της Sophie Taylor και του Joshua Deguara εξέδωσαν ανακοίνωση μετά την καταδίκη της Melissa Pesticcio για τον θάνατο της Sophie και τον σοβαρό τραυματισμό του Deguara. "Δύο οικογένειες διαλύθηκαν για πάντα στις 22 Αυγούστου 2016. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια της όμορφης πριγκίπισσάς μας Sophie και τον τρομακτικό τραυματισμό του Josh. Μας πονάει η σκέψη και μόνο του πόσο φοβισμένοι μπορεί να αισθάνθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα που τους κυνηγούσαν στους δρόμους του Κάρντιφ. Δεν ήμουν εκεί ως μητέρα της να την προστατέψω από το κακό και να τη βοηθήσω όταν με χρειάστηκε. Αυτό έχει γίνει ένας συνεχιζόμενος εφιάλτης που και οι δύο οικογένειες πρέπει να υπομείνουν υπομονετικά".



Πηγή:Mirror