Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Μητσοτάκης για συμβασιούχους: Στήνουν εμπόριο ελπίδας για τις ψήφους [vid]Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε πως επιχειρεί να στήσει καθεστώς αλλά φέρνει χάος, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη μονιμοποίηση συμβασιούχων. «Η κυβέρνηση Τσίπρα παίζει με τη ζωή χιλιάδων εργαζόμενων, στήνοντας ανεύθυνα ένα εμπόριο ελπίδας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση πως συνεχίζει «να παρανομεί και να κοροϊδεύει τους πολίτες", πως παίζει με τη ζωή χιλιάδων εργαζόμενων και "στήνει ανεύθυνα εμπόριο ελπίδας, μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους".

Όλη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Η Δικαιοσύνη έκρινε παράνομες τις παρατάσεις των συμβάσεων δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Έγιναν με το νόμο Κατρούγκαλου, που κρίθηκε αντισυνταγματικός.

Συνεχίζει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα να ψεύδεται, να παρανομεί και να κοροϊδεύει τους πολίτες.

Παίζουν με τη ζωή δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων. Στήνουν ανεύθυνα ένα εμπόριο ελπίδας, μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Μοιράζουν υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα. Βάζουν σε περιπέτεια τους πολίτες, τους θεσμούς, την ίδια τη λειτουργία του Κράτους.

Δυστυχώς, δεν ακούν καμία σοβαρή και υπεύθυνη φωνή.

Με το να στήνονται "παράγκες" στο ευρύτερο Δημόσιο δεν θα λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας.

Προσπαθούν να φτιάξουν καθεστώς και φέρνουν χάος. Επαναλαμβάνουν τις χειρότερες πρακτικές του χθες, που όλοι οι Έλληνες θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας.

Ευτυχώς, για άλλη μια φορά, το Σύνταγμα βάζει φραγμό στις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις του κ. Τσίπρα και των Υπουργών του.

Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε την δημοκρατική ομαλότητα και να εγγυηθούμε την κανονικότητα στη λειτουργία της χώρας.

Υπεύθυνες λύσεις υπάρχουν. Υπέρ της κοινωνίας. Εμείς μπορούμε να τις υλοποιήσουμε».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου