22 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΚΙ ΕΦΤΥΣΕ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ; Ο Μανωλάς στην ρωσική Ζενίτ με 30 εκατ.ευρώ

[Εδώ και 2 χρόνια μας πρήζαν για Τσέλσι, Μάντεστερ κ.λπ και κατάντησαν να λένε "μεγάλη μεταγραφή" το πισωγύρισμα στη Ζενίτ του Europa League παρέα με τον Μακ; Τι σχέση έχει το τσεκούρι που πήγε στο 7ο πρωτάθλημα της Ευρώπης με τον Παπασταθόπουλο που πάει κάθε χρόνο στους 8 ή τους 4 του CL ή το τρελοκομείο τον Μήτρογλου που είναι πρώτος σκόρερ της Μπενφίκα; Σοβαροί να 'μαστε! Από κει που μας λέγαν ότι θα τραγουδήσει στη σκάλα του Μιλάνο τον βλέπουμε σε σκυλάδικο της Εθνικής οδού... ]

Ετοιμο να ολοκληρωθεί είναι το μεγαλύτερο deal για Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τελευταία λεπτά τα ιταλικά ΜΜΕ υπάρχει πλήρης συμφωνία της Ρόμα με την ρωσική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη μετακίνηση του 26χρονου Κώστα Μανωλά.


Όπως μεταδίδει το «tuttomercatoweb» μετά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της Ρόμα με τους Ρώσους στο Μόναχο, υπήρξε πλήρης συμφωνία στο οικονομικό σκέλος του deal και συγκεκριμένα στα 30 εκατ. ευρώ.

Μεγάλο ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, έχει παίξει το συμβόλαιο που προσφέρει η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στον παίκτη, καθώς του προσφέρει 4ετή συμφωνία αντί 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μανωλάς στη Ρόμα αμειβόταν 1,5 εκατ. ευρώ και έτσι υπερδιπλασιάζει τις ετήσιες απολαβές του.