07 Ιουνίου 2017

ΜΥΛΟΣ! ΔΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ! Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατηγορούν τη Σ. Αραβία για τις επιθέσεις στην Τεχεράνη

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν κατηγορούν τη Σαουδική Αραβία για τις επιθέσεις στην Τεχεράνη, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 12 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 43.

«Αυτή η τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά τη συνάντηση μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ και των (Σαουδαράβων) οπισθοδρομικών ηγετών που στηρίζουν τους τρομοκράτες. Το γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη αποδεικνύει ότι εμπλέκονταν σε αυτή τη βίαιη επίθεση», αναφέρει η ανακοίνωση των Φρουρών της Επανάστασης.

Ο ταξίαρχος Χοσεΐν Σαλαμί, ο αναπληρωτής επικεφαλής των Φρουρών, απείλησε με αντίποινα το Ισλαμικό Κράτος και τους «συνεργάτες» του.

«Να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα εκδικηθούμε τους τρομοκράτες, τους συνεργάτες τους και τους υποστηρικτές τους για τις σημερινές επιθέσεις στην Τεχεράνη», φέρεται να είπε σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ του Ιράν.

Οι Φρουροί της Επανάσταση ανέφεραν ακόμη στην ανακοίνωσή τους ότι «έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι εκδικούνται το αθώο αίμα που χύνεται στο Ιράν».