23 Ιουνίου 2017

Μετά την Αθήνα στην Κρήτη για διακοπές ο Ζιντάν με γυναίκα και 4 γιούς... τον πέτυχε ο πρασινοφρουρός Κουράκης στο αεροπλάνο - ΦΩΤΟ

[ΑΣΧΕΤΟ αλλά μπράβο σε ανθρώπους που έχουν λεφτά και κάνουν πολλά παιδιά! Έτσι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν λεφτά να συντηρήσουν πολλά παιδιά... Ζιντάν, Ρουβάς, Σπανούλης... εννοείται μεγαλύτερο μπραβο σε μικρομεσαίους που κάνουν επίσης πολλά παιδιά]

Μετά την κατάκτηση του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε η στιγμή της χαλάρωσης για τον προπονητή της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν.

Και όπως φαίνεται η Κρήτη και οι ομορφιές της ήταν δελεαστικές για τον Ζιντάν, τον οποίο είδαν έκπληκτοι οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα – Ηράκλειο, να ανεβαίνει στο αεροσκάφος μαζί με την οικογένειά του.

Στην ίδια πτήση ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος, πρώην δήμαρχος και πρώην ΓΓ Αθλητισμού Γιάννης Κουράκης, με τον οποίο συζήτησαν τα του ποδοσφαίρου και φωτογραφήθηκαν μέσα στο λεωφορείο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής της Ρεάλ μαζί με την σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο της Ελούντας.

Δείτε τη φωτογραφία από το flashnews.gr



Είκοσι ημέρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο “Ζιζού” έφθασε χθες στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο πλησίον της πλατείας Συντάγματος.



Η οικογένεια Ζιντάν ενθουσιάστηκε από τη βόλτα της στην Ακρόπολη και το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες στα social media. Ωστόσο η παραμονή στην πρωτεύουσα ήταν σύντομη, καθώς σήμερα το πρωί ο Ζιντάν αναχώρησε με την οικογένειά του για την Κρήτη.