21 Ιουνίου 2017

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για πρόταση μομφής κατά Καμμένου αφήνει ο Άδωνις

Επίθεση κατά του υπουργού Άμυνας εξαπέλυσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή βίντεο που δείχνει τον Πάνο Καμμένο να κάθεται σε ελικόπτερο στη θέση του συγκυβερνήτη σε πρόσφατο ταξίδι του στην Αμοργό.


Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως για να κάτσει κάποιος στη θέση του συγκυβερνήτη θα πρέπει να έχει δίπλωμα και άδεια από τη σχολή αεροπορίας στρατού.

Σημείωσε ακόμη πως ο Πάνος Καμμένος δεν έχει την παραμικρή αίσθηση τήρησης των νόμων και πως θεωρεί το υπουργείο Άμυνας τσιφλίκι του.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε πως ετοιμάζει ήδη ερώτηση στη Βουλή για το θέμα.

Σε ερώτηση εάν η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής για τις συνομιλίες του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη απάντησε πως αυτό δεν προαναγγέλεται από το ραδιόφωνο.

Έριξε, δε, το γάντι στον υπουργό Αμυνας, λέγοντας πως αναμένει την απάντησή του στην Επίκαιρη Ερώτηση που έχει καταθέσει, σημειώνοντας πως αν δεν το κάνει, θα είναι έμμεση παραδοχή ότι έχει μιλήσει με τον ισοβίτη.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης επισήμανε πως αν αποδειχθεί ότι ο υπουργός έχει συνομιλήσει με τον ισοβίτη, αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Διερωτήθηκε επίσης πως είναι δυνατόν πως ο κ. Καμμένος να γνωρίζει τις κινήσεις της εισαγγελέα Τζίβα.

Ο κ. Γεωργιάδης κατέληξε, λέγοντας ότι ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής πρέπει να διατάξει πειθαρχική έρευνα για τον λιμενικό που εμφανίζεται στις συνομιλίες με τον ισοβίτη.