Η εγγονή του Κωνσταντίνου, Ολυμπία, μοντέλο στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana! [pics]

Eίναι πανέμορφη και ασχολείται εδώ και χρόνια με τον χώρο της μόδας! Η κόρη του Παύλου και της Marie Chantal λατρεύει τη μόδα και εδώ και χρόνια δεν χάνει καμία επίδειξη μόδας μεγάλων σχεδιαστών που γίνονται σε μεγάλες ευρωπαϊκες πόλεις και όχι μόνο.

Η Μαρία Ολυμπία μπορεί να είναι καιρό στο χώρο της μόδας και να έχει γνωριμίες αλλά όπως φαίνεται είναι η πρώτη φορά που κάνει modeling και φωτογραφίζεται μαζί με άλλα μοντέλα για την νέα κολεξιόν του οίκου Dolce & Cabbana και το shooting έγινε στο Παλέρμο της Ιταλίας!

Η περήφανη μαμά Marie Chantal δημοσίευσε στο Instagram τη φωτογραφία της Ολυμπίας στην επίσημη καμπάνια του μεγάλου οίκου μόδας. Στην επίσημη σελίδα του οίκου μόδας στο instagram στις φωτογραφίες η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανγράφεται ως Οlympia of Greece. Να σημειώσουμε ότι η Ολυμπία είχε περπατήσει και στο πρόσφατο Catwalk του ίδιου οίκου. στο Μιλάνο.

Η εγγονή του Κωνσταντίνου, Ολυμπία, μοντέλο στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana! [pics] Η εγγονή του Κωνσταντίνου, Ολυμπία, μοντέλο στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana! [pics] Reviewed by Dexi Extrem on 01:10 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: