05 Ιουνίου 2017

SurvivorQ Ποιος κέρδισε το έπαθλο; Η πρόταση Αγγελόπουλου, τα νεύρα Βασάλου-Ξεκίνησε η κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία

Η μια ομάδα ήταν πιο γρήγορη, αλλά και πιο άστοχη, όπως έδειξε το τελικό αποτέλεσμα αυτού του αγώνα επάθλου του Survivor!

Μαχητές και Διάσημοι διαγωνίστηκαν σε μια εύκολη πίστα προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο του Survivor που αυτή τη φορά ήταν ένα beach party με barbeque και όλα τα συναφή… αιώρα, φουσκωτά στρώματα για τη θάλασσα, ρακέτες παραλίες και πολύ φαγητό.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι με 10- 4 αφού οι Μαχητές παρόλο που έκαναν γρήγορες κούρσες δεν κατάφερναν να βρουν με την ίδια ευκολία το στόχο.

Μάλιστα πολλές φορές δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν και τα νεύρα τους για τις απανωτές ήττες τους στα ματσαρίσματα.

Η ατάκα του Μπο για τη …σχέση Βαλαβάνη – Αγγελόπουλου!  

Πώς είναι μεταξύ τους οι δύο παίκτες των Διασήμων; Γιατί έβαλε τις φωνές η Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο;
Μόλις τέσσερις έχουν απομείνει οι Διάσημοι στο Survivor και όπως είναι φυσικό έχουν έρθει πιο κοντά. Έχουν διανύσει άλλωστε μια μεγάλη διαδρομή στο παιχνίδι με τα πάνω της και τα κάτω της. Μπορεί στο παρελθόν οι σχέσεις Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Γιώργου Αγγελόπουλου να ήταν τεταμένες, όμως φαίνεται πως οι δυο τους είναι πιο κοντά το τελευταίο διάστημα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μάλιστα, προσπάθησε να τη βοηθήσει στον τραυματισμό της, παρόλο που εκείνη τον έδιωχνε μακριά…

«Α! Μην το πειράζεις!

«Δεν έχεις τίποτα βρε, θα φύγει!» έλεγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Φύγε από εδώ! Φύγει μακριά» φώναζε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τότε ο Μπο σχολίασε χιουμοριστικά… «Κι έτσι ράγισε η σχέση!»


Εκτός εαυτού ο Κωνσταντίνος Βασάλος! Τους έβρισε και έριχνε μπουνιές στο νερό!

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μια πραγματικά γρήγορη κούρσα απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά....
Παρόλο που κατάφερε να περάσει πρώτος την πίστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν ήταν τόσο εύστοχος όσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε τελικά το ματς ρίχνοντας δυο εύστοχες βολές. Όταν οι Μαχητές πήγαν να μιλήσουν στον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά την κούρσα του εκείνος ξεκίνησε να βρίζει με τα «μπιπ» να πέφτουν απανωτά. Ο παίκτης των Μαχητών του Survivor δεν μπόρεσε σε συγκρατήσει τα νεύρα του και έχοντας βγει εκτός εαυτού μπήκε για λίγο μέσα στο νερό, όπου βαρούσε μπουνιές.

Επιστρέφοντας λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του….«Συγγνώμη παιδιά, εκφράστηκα λίγο χάλια».


Ο ίδιος αναφερόμενος στο περιστατικό είπε: «Ζήτησα και συγγνώμη γιατί πάνω εκεί στην ένταση του παιχνιδιού είχα τον Γιάννη να μου λέει πιο χαμηλά, πιο καμπύλη, πιο… πιο… και λίγο ήμουν επηρεασμένος που είχα χάσει και τις δύο προηγούμενες φορές και είπα μια έκφραση, όχι προσωπική, γενικά και έβγαλα έναν εκνευρισμό και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις γιατί πάνω στο παιχνίδι πρέπει να είσαι ήρεμος.»


Ο Ντάνος πρότεινε στην Σάρα να κοιμάται μόνιμα σε εκείνους!  

Πώς αντέδρασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην πρόταση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην Σάρα Εσκενάζυ;
Καθώς οι Διάσημοι χαλάρωναν στην καλύβα τους το βράδυ μετά τον αγώνα, η Σάρα έκανε την εμφάνιση της τρομάζοντας αρχικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ήρθα να σας καληνυχτίσω» είπε η Σάρα…

«Ώπα ρε πουλάκι μου βγάλε κανένα φλας! Τρόμαξα! Έλα εδώ να μας καληνυχτίσεις και άμα θες κοιμάσαι και εδώ, γιατί σε βλέπω ότι…» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος χωρίς να ολοκληρώσει τη σκέψη του…

«Όχι κουτσαίνω δεν μπορώ. Έχει πρηστεί όλο το πόδι μου.»

Λίγο αργότερα, ο Ντάνος έκανε ξανά την κίνηση του να κρατήσει στη δική τους παρέα και τη δεύτερη κοπέλα του Survivor:

«Σάρα θες να σου προτείνω κάτι; Προτείνω να έρθεις εδώ να κοιμηθείς σε εμάς μόνιμα και να πάει ο Χρανιώτης από εκεί.»

Η Σάρα χαμογέλασε και πείραξε τον Γιώργο Χρανιώτη: «Ω! Τι σου είπε!»

«Με πλήγωσες…» είπε εκείνος και ο Μπο τον υπερασπίστηκε:

«Καταρχήν αυτό δεν μπορείς να το αποφασίσεις μόνος σου φίλε, πρέπει να το θέλει όλη η ομάδα. Ο Χρανιώτης δεν πάει πουθενά, μένει εδώ. Από εκεί και πέρα άμα επιμένεις και θέλεις τη Σάρα που κι εμείς τη θέλουμε μπορεί να έρθει.»

Η Ευρυδίκη παρακολουθώντας την πρόταση του Γιώργου Αγγελόπουλου αρκέστηκε να πει: «Ναι, εγώ έχω φτιάξει διπλό κρεβάτι εδώ πέρα οπότε χωράει.»


Ο Μάριος η Ευρυδίκη και το ψέμα – Όσα κατέγραψαν τα μικρόφωνα

Από τα όσα είπαν οι παίκτες στο αποψινό Survivor δεν έλειψαν και σχόλια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την απάντηση της σχετικά με το ποια αποχώρηση θα την στεναχωρούσε περισσότερο…

«Δεν μου άρεσε η απάντηση της Ευρυδίκης στο Συμβούλιο του νησιού. Ρε φίλε ξέρουμε όλοι ότι ήταν κολλητή με τον Κοκκινάκη και με τη Λάουρα που ήταν τα τρία διαμαντάκια. Δεν γίνεται να λες ας πούμε, αφού δεν αντιπροσωπεύει την αλήθεια να λες ότι και οι δύο το ίδιο. Αφού εγώ είδα τον Κοκκινάκη εκείνη την ώρα δάκρυσε μόλις είπε έτσι η Ευρυδίκη. Τρόπος του λέγειν… Κατάλαβες τι εννοώ; Και ο ίδιος παραξενεύτηκε» σχολίασε ο Μάριος Ιωαννίδης.


Ξεκίνησε η κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία που καθορίζει τις αποχωρήσεις!

Πώς καθορίζεται ποιος θα φεύγει κάθε φορά από το παιχνίδι του Survivor; Ποιος είναι ο λόγος που γίνεται 24ωρη ψηφοφορία;

Από το βράδυ της Κυριακής και για 24 ώρες οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές για να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Με βάση αυτές τις θετικές ψήφους, θα δημιουργηθεί μια κατάταξη των 9 παικτών, η οποία θα παραμείνει κρυφή τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό. Όμως αυτή η κατάταξη καθορίζει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί κάθε φορά από το Survivor.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, η ηττημένη ομάδα θα υποδυκνύει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor.

Αυτός θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής παίκτης βάση της 24ωρης ψηφοφορίας.

Ποιος είναι ο λόγος που θα γίνουν έτσι οι αποχωρήσεις;

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις» ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης στο ειδικό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor.