ΠΣΟΦΗΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ! Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες]

Συγκλονίζει από το πρωί η υπόθεση δολοφονίας ενός 22χρονου τουρίστα στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα Σέρβων και μία παρέα Αμερικανών τουριστών ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 22χρονος βγήκε από το μπαρ, ωστόσο ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος μαζί με άλλους Σέρβους και τον Ελληνα μπάρμαν τον καταδίωξαν. Τον πρόλαβαν 20 μέτρα μακριά και αφού τον έριξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, του Σέρβου υπεύθυνου ασφαλείας του καταστήματος, του 34χρονου μπάρμαν, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή ενός ακόμα μπάρμαν 23 ετών. Από τις τρεις προσαγωγές, οι δύο πρώτες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι φερόμενοι ως δράστες


Ο Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο


O Έλληνας μπάρμαν
ΠΣΟΦΗΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ! Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες] ΠΣΟΦΗΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ! Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες] Reviewed by Dexi Extrem on 19:55 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: