04 Ιουλίου 2017

Το ύστατο χαίρε στον Μίνωα Κυριακού! Ποιοι γνωστοί πήγαν στην κηδεία του

Με θλίψη συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες είπαν σήμερα Τρίτη το ύστατο χαίρε στον Μίνωα Κυριακού, ο οποίος έφυγε την περασμένη Κυριακή από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη πραγματοποιήθηκε η εξόδιος ακολουθία για τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1, ο οποίος έφυγε στις 2 Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.



Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Οι άνθρωποι που τον γνώρισαν από κοντά και συνεργάστηκαν μαζί του στις διάφορες επιχειρήσεις του, είναι συντετριμμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα δουν ξανά «τον πρόεδρο» τους, τον «πατέρα τους» όπως τον αποκαλούν, τον άνθρωπο που τους έδωσε ευκαιρίες και τους ανέδειξε.



Στο δεύτερο «σπίτι» του Μίνωα Κυριακού, στον ΑΝΤ1, δελτία ειδήσεων και εκπομπές γέμισαν με αφιερώματα στον μεγάλο επιχειρηματία, ενώ ο σταθμός θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του άλλαξε το λογότυπό του.

Αν και η οικογένεια Κυριακού ζήτησε «αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών "ΕΛΕΠΑΠ" και "Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας" », στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού υπάρχουν στεφάνια.





Προκόπης Παυλόπουλος



Κώστας Καραμανλής



Tέρενς Κουίκ



Αλέξανδρος Λυκουρέζος



Θέμος Αναστασιάδης



Πέτρος Κωστόπουλος



Φώτης Σεργουλόπουλος



Νίκη Τζαβέλλα



Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης



Σπύρος Σούλης



Σάσα Σταμάτη

http://www.star.gr/media/376981/to-ystato-xaire-ston-minwa-kyriakoy-apoxairetoyn-ton-patera-kai-proedro-toys-fwto