31 Ιουλίου 2017

Βίντεο: Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι κάνει... τσαμπουκά σε αγώνα μπέιζμπολ

Ο Κρις Κρίστι πλησίασε απειλητικά έναν νεαρό που τον αποκάλεσε «υποκριτή», κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό και τον ρώτησε αν πάει γυρεύοντας για καυγά - Η καζούρα των social media


Σε νέους μπελάδες μπήκε ξανά ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι, Κρις Κρίστι, λίγο καιρό μετά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχθηκε εξαιτίας των φωτογραφιών οι οποίες τον έδειχναν να χαλαρώνει σε παραλία που είχε ζητήσει να κλείσει για άλλους λουόμενους, πέραν της οικογενείας του.

Ειδικότερα ο Κρίστι, κατεγράφη σε χθεσινό αγώνα μπέιζμπολ από αυτόπτη μάρτυρα να... πλησιάζει απειλητικά το πρόσωπό του σε εκείνο ενός θεατή προκειμένου να τον εκφοβίσει, λίγη ώρα αφού ο τελευταίος τον αποκάλεσε υποκριτή εξαιτίας της διαφωνίας του με τις πολιτικές του.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας των Brewers με τους Cubs. Ο Κρίστι, ο γιος του οποίου εργάζεται για τους Brewers, κατευθυνόταν στην θέση του κρατώντας στην αγκαλιά του μια μερίδα νάτσος, όταν ξαφνικά ένα οπαδός των Cubs, φώναξε το όνομά του και τον αποκάλεσε υποκριτή.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ