Πάτρα: Ενταση και προπηλακισμοί σε εγκαίνια νοσοκομείου -Γιουχάισαν τον γ.γ. Υγείας [βίντεο]

Από επεισόδια στιγματίστηκε η ημέρα των εγκαινίων του σύγχρονου επταώροφου κτιρίου του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας».


Εργαζόμενοι που πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας, επιτέθηκαν λεκτικά σε μέλη της Διοίκησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αχαιού Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλουρ

Η ένταση κλιμακώθηκε στο χώρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών "Αγιος Ανδρέας όταν ο Πρόεδρος του Σωματείου "Ιπποκράτης" Κώστας Πετρόπουλος, ανέβηκε στο βήμα την ώρα που μιλούσε ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και τον διέκοψε.

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ Αχαΐας και Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ανδρέας Μαζαράκης, καταφέρθηκε εναντίον όσων χειροκροτούσαν και επιβράβευαν την κίνηση Πετρόπουλου.

Μάλιστα ο κ. Μαζαράκης ήρθε σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Θεόδωρο Μάρκου, Καθηγήτή και Πρόεδρο του ΚΕΣΥ.


Πάτρα: Ενταση και προπηλακισμοί σε εγκαίνια νοσοκομείου -Γιουχάισαν τον γ.γ. Υγείας [βίντεο] Πάτρα: Ενταση και προπηλακισμοί σε εγκαίνια νοσοκομείου -Γιουχάισαν τον γ.γ. Υγείας [βίντεο] Reviewed by Dexi Extrem on 13:25 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: